Miért álmodom mindig ugyanezt hetek óta?
Nagyon idegesítő álmaim vannak, két féle,de egyfolytában ismétlődnek! Mit tegyek,hogy ne ismételje ezt az agyam? 35 éves nő vagyok.
1. Álom: 12. osztályos vagyok,év vége van, de kiderül,hogy osztályt kell ismételnem valami okból (pedig jó tanuló vagyok). Utálom az iskolát, szabad akarok lenni, kétségbeesek,el akarok szökni.
2. Álom: Szintén gimis vagyok. Külföldön vagyok egy nyári táborban. Utolsó nap van. Elkezdek csomagolni a bőröndömbe,de annyi cuccom van,hogy nem fér bele. Rengeteg ruha és egy könyvespolcnyi könyv,nem tudom,honnan. Kétségbeesek,hogy nem tudom hazavinni.
Első,tényleg van! A saját vállalkozói weboldalamat csinálom,de nem akar kész lenni 2 teljes éve (munka,gyerek,betegségek mellett is rengetegek dolgozom rajta,és még mindig alakítom,de az utolsó simítások soha nem érnek véget.)
Második: na igen,ezt is szoktam álmodni,hogy régi szobámba költözöm,férjel es gyerekkel,vissza a szüleim hálószobája mellé..mit mondjak,nem a vágyálmom:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!