Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelentett ez az ijesztő...

Mit jelentett ez az ijesztő és különös álom?

Figyelt kérdés

Egy mozgólépcsőt láttam, amiben valami ragacs-idegen életforma költözött bele és ahogy rámentek az emberek leragasztotta őket és ahogy húzta le a mozgólépcső le is darálta őket. Beszívta feldolgozta. Sok részletet nem lehetett látni. Meg azt, hogy a mozgólépcső alján néhány emberi rész például arcok, kezek ilyesmi össze volt állva és mozogtak szintén mint valami idegen zombi-organizmus ami összeáll egy nagy valamivé.

Mit jelenthetett? Most van egy náthás betegségem orrfolyással, de az nem magyarázza azt, hogy ilyeneket álmodjak. Talán az életemben jelent ez valamit, vagy valamilyen veszélyt? Egyébként engem nem szívott le, fel tudtam menni, de láttam, hogy csomó ember áldozatul esett és elég ijesztő volt ahogy beszívta őket.

2023. febr. 18. 14:02
 1/1 anonim ***** válasza:
Megnézted a Dolog c. filmet?
2023. febr. 18. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!