Ha álmomban tükörbe néztem és láttam egy arcot akkor az azt jelenti hogy ő voltam előző életemben vagy a kettő nem függ össze?
Figyelt kérdés
2023. febr. 1. 11:02
1/14 anonim válasza:
Nem. Inkább asztrálprojekció valaki másba.
2/14 anonim válasza:
Ez nagyon izgalmas! Velem is sokszor van ilyen. Mostanában élőben is, mintha emlék foszlányok jönnének elő más élet(ek)ből.
De engem itt lehurrogtak és beteg skrizofénnak bélyegeztek meg, úgyhogy nem is írok többet.
3/14 anonim válasza:
2: Azok ilyenkor meg alszanak, majd 2 után ébrednek.
5/14 anonim válasza:
Nem tudom, van e valami jelentősége egyáltalán .
Én pl. álmomban szinte mindig máshogy nézek ki mint a valóságban, de mégis tudom, hogy én vagyok az.
7/14 anonim válasza:
#5, ha abból indulunk ki, hogy te nem a tested vagy, hanem a lélek, aki lehet, hogy vándorol, akkor minden testben az az illúziód, hogy "én vagyok". Ezért egy másik testben is (pl. egy utazásban az álomban) azt hiszed, hogy te vagy, ami végül is igaz is.
Nem tudom, mi az igazság, csak filozofálok.
9/14 anonim válasza:
Az elalvás is mindennapi halál.
10/14 Grimfox válasza:
Inkább a belső világodat tükrözi, mint az előző életeket. A látott tükörkép alapján következtetni tudsz arra, hogy a külső, és belső éned között mekkora a különbség, és mekkora ellentét feszül a kettő között. Ha idegennek találod álmodban a tükörképed, az azt jelenti, hogy nem ismered ténylegesen magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!