Mit jelenthet ez? Már egy ideje minden álmomban szerepel egy különös fiú, akit még életemben nem láttam, de szerelmes vagyok belé, és ő is belém.
De elhittem, de elhittem, de te nem ő vagy...
Sok dolgot jelenhet, akárhogy is, tegyél kapcsolatotokért.
Ha már én nem tudok kapcsolatot létesíteni szerelmemmel.
Még tudatos álmoknál se sikerül.
Gyűjts annyit, hogy elutazhass Japánba!
Ott nem lesz kirívó a japán nyelvtudás, az ottani fiúk közül válogathatsz!
Az álom egy sajátságos tudatállapot, melyben túlnyomórészt az aktuális lelkivilágod jelenítődik meg, hogy a félelmeit, vágyait, traumáit feloldandó, akár szimbolikusan is, megjelenítse azokat. Ám előfordulhatnak akár a múltból (akár előző életből), vagy a lehetséges jövőből származó képek is. Mivel a jövőd már a jelenben is létezik, hiszen leszületésed előtt (ami a főbb vázát illeti) magad tervezted el azt, van honnan merítenie az álmaidnak.
Amit megterveztél, mindenképpen bekövetkezik, ám az, hogy hogyan, már sokféleképpen lehet. Így a jövőd azért folyamatosan alakul annak függvényében, hogy a jelent hogy éled. Tehát a találkozás, mint esemény, mely a valóságban is létrejött, már létezett akkor, amikor arról álmodtál. S ebben a sajátságos tudatállapotban képesek lehetünk ilyenek megérzésére, elő érzésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!