Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Van egy lány akibe szerelmes...

Van egy lány akibe szerelmes vagyok. Sokszor vele álmodok. Ez most egy különös álom volt, mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Az volt hogy vmi osztálykiránduláson voltunk, és dicsekedve azt mondta hogy Bulcsúval (az osztálytársammal) jár, és karon fogta. Kérdeztem hogy mi a baj, erre azt mondta hogy semmi, és szomorúan elfutott. Odamentem hozzá, megkérdeztem hogy nem lenne kedve-e velem járni, és boldogan azt mondta hogy igen.

Mit jelenthet? Megkérdezzem őt hogy járjunk-e?

2013. okt. 27. 10:06
 1/5 anonim válasza:
ha megsem próbálod akkor semmi sem lehet belőle. próba szerencse :D szerintem próbáld meg ... :D
2013. okt. 27. 10:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyből azzal letámadni, hogy "nem járunk?", nagyon rossz ötlet. Főleg, ha a részéről esetleg nincs is semmilyen komolyabb érzelem irántad. Szerintem inkább hívd el randizni, találj ki közös programot. Csak akkor kérdezz tőle ilyesmit, ha már látod jelét annak, hogy ő is közeledni próbál feléd, és tetszel neki.
2013. okt. 27. 10:44
 3/5 anonim ***** válasza:
54%

Hány évesek vagytok? 11? Dedó :D

Ezen a "Bulcsú"-n meg felröhögtem :D

2013. okt. 27. 10:49
 4/5 anonim ***** válasza:
59%
Azt jelenti az álmod, hogy tudat alatt valójában Bulcsúba vagy szerelmes. Menj és hívd el randira.
2013. okt. 27. 11:03
 5/5 A kérdező kommentje:

A nagy logikád 4. válaszoló xD

Miért, ha gyerekkorában azt a nevet adták neki akkor most hogy hívják?

2013. okt. 27. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!