Hogyan érezhettem ezt az álmomban, ha az eddigi életemben ilyet nem éreztem?
Nevetségesen abszurd álmom volt, ahogy eddig is mindig.
Budapest, régi lakás, bemegyek egy szobába, öt méter belmagasság, kétlábú létra meg előtte valami állvány. Mászok fel a létrán, fölöttünk egy fémzsinór szeli át a szobát. Mikor felléptem a létra legtetejére és ráálltam az állványra, hihetetlen mód imbolyogni kezdett az egész, majd végül belekapaszkodtam a zsinórba és hatalmas körívet, egyik lábamat a létrán tartva, leírtam a levegőben, mintha száguldanék, zuhannék, azt az illúziót keltve az egész álmomban, mintha tényleg észtvesztő magasságból zuhannék valahová. Émelygés fogott fel az álmomban, tisztán emlékszem rá, hogy nem volt gyomrom ehhez, ezért automatikusan kikapcsoltam az álmot, vagyis rögtön azelőtt, hogy a körívet befejeztem volna és visszatértem volna a kiindulási pontra (a létrára), abba maradt az álom. Mégpedig azért, mert rossz volt az émelygés és nem bírtam tovább (pár másodperc).
Hogyan érezhettem ezt az álmomban, ezt az émelygést, ha mégcsak hasonló élményem se volt az életben soha? Ennél fogva így reagálnék bármilyen hasonló vészhelyzetre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!