Mit jelent ez a furcsa álom? Főleg vallásosak érthetik
Vallásos ember vagyok, Istent hiszem, tisztelem és szeretem.
Ezért sem értem ezt az álmomat.
Álmomban folyamatosan lejártam egy szűk folyosós, sötét pincébe EGY LÉNYHEZ, akit -most jön a lényeg- Istenként tiszteltem. Azt mondtam, hogy ő az Isten. (Hol mondok én ilyet amúgy???) Ez a lény MINDIG NAGYON BARÁTSÁGOS volt velem, mondhatni, hogy szeretett engem, ragaszkodott hozzám. Nem tett nekem semmi rosszat. Ártatlannak tűnt. Ott lakott lent, a sötét pincében. Nagyon sötét volt lent, de egy helyen félhomály és tükör. Ott megláttam a saját arcomat, és azt, hogy a hátam mögött van ez a lény, és nagyon megijedtem. Elkezdtem fölfelé futni és a lejáratot eltorlaszoltam, hogy ne tudjon feljönni. A lény kétségbe volt esve. Kétségbeesett hangon kérdezte, hogy mikor tett ő nekem bármi rosszat, hogy így viselkedek? Tényleg nem tett nekem rosszat soha, ezért hálátlannak éreztem magam. A lény egyre kétségbeesettebb volt, nem haragos. Önmaga ellen fordult, nem ellenem. De én csak hordtam a torlaszt szorgalmasan a felszínen, mert nagyon ki akart szabadulni. A végén már azt visította lelki fájdalmában, hogy elhagytam, hogy HAZA AKAROK MENNI!
Itt ért véget az álom.
Miért folytattad a torlaszolást, amiért ki akart jönni? Miért nem a bűntudatod által felébredve egyből eltorlaszolod, kiengeded, megöleled, és azt mondod, hogy ja véletlen volt, megijedtél.
Miért folytattad a torlaszolást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!