Jelenthet valamit ez az álom?
Figyelt kérdés
Már többször is álmodtam ilyet, és olyan furcsa érzésem van amikor felébredek belőle. Először leírom a ma éjjelit, erre még elég élénken emlékszek: reggel volt. Csodás, napsütéses nap volt. Minden tökéletes. Felkeltem, elmentem a boltba, és kiszúrtam a pár éves unokaöcsémet a volt iskolám előtti buszmegállóban. Odamentem hozzá, játszottunk, nevetgéltünk (pedig alig ismerem), majd kezdtem úgy érezni hogy nagyon sok idő telt el, és lemaradtam valamiről. Gyorsan haza is indultam az unokaöcsémmel, aki útközben elesett, viszont én csak kiabáltam neki messziről hogy siessen mert egy csomó idő eltelt és tuti hogy lemaradtam valami fontosról. Aztán amikorra hazaértem persze láttam hogy kb semmiről sem maradtam le, de mégis olyan furcsa érzés volt, mind az álomban, mind a valóságban. A másik hasonló álmom az volt, mikor elmentünk anyukámmal az unokatestvéremékhez (ott is jelen volt a tökéletes nap idill), ahol valamiért több órára is elaludtam, majd mikor felkeltem megállás nélkül anyukámat kérdezgettem hogy mi történt, hogy aludtam el, miről maradtam le. Jelenthet ez valamit, vagy csak én látok bele túlzottan valami üzenetet?2022. nov. 10. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!