Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Van egy visszatérő álmom. Az álom mindig egy ilyen porta szerűségen játszódik. És én ott épredek, a portán a egy nő áll, és megkérdezi hogy szia rég láttalak. Én nem válaszolok mert az sem tudom mi van. Közben folyamatosan jönnek emberek, akiket ismerek, de ők nem látnak engem. És meg kérdezik a nőt mikor megy a következő vonat. A nő elmondja.

Sokáig ezt álmodtam, de a legutóbb valami változott.

Ugyanott ébredtem, és ugyanaz történt mint eddig. Csak hogy most megkérdeztem a nőt hogy mi ez a hely, és azt mondta hogy a lelkem. És az ismerős emberek ki be szállnak a lelkemből, mert elengedem őket, illetve beengedem őket. És hogy neki az a feladata hogy ott álljon az életem végéig, és útvaigazítást adjon.

Nagyon rémisztő ez az egész. Mi lehet ez?

Koszonom aki végig olvassa és tud nekem válaszolni.

2022. okt. 29. 14:11
 1/2 anonim ***** válasza:
A tudatalattid meg is válaszolta szinte a kérdésed: beengedsz és kiengedsz embereket az életedből, és valószínűleg ezt egy kicsit nehéz feldolgoznod. A porta és a vonat is ezt jelképezi. Az, hogy az ismerőseid nem látnak, majd elmennek a vonattal, arra utalhat, hogy szinte észrevétlenül jönnek és mennek, talán figyelmen kívül is hagynak téged. Mennek a saját útjukon tovább. Benned pedig megragadhatott ez az érzés.
2022. okt. 29. 21:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy egyszer azért fogod lekésni a vonatot, mert valaki túl aokáig fog téged kérdésekkel feltartani.
2022. nov. 1. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!