Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Furcsa, élethű álom? Mit...

Furcsa, élethű álom? Mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Szóval az éjszaka közepén arra ébredtem, hogy a Bluetooth- os fejhallgatómból szól a hang (a tipikus battery low...) ami a normál hangtól elkezdett torzulni és nagyon mély és ijesztő lett, aztán abba hagyta. Ez után fel akartam kelni, de nagyon nehéznek éreztem magam, mintha a testem tele pakolták volna kővel. A szobában sötét volt szóval meg próbáltam fel kapcsolni a villanyt,(nagyon lassan és nehezen tudtam mozogni, szinte alig).Miután észre vettem, hogy nagyon nem megy a lábammal próbáltam, de nem kapcsolt fel nem volt áram (gondolom). Aztán egyszer csak arra észleltem, hogy nagyon könnyű vagyok és fel tudok kelni. A szoba ajtóm nyitva volt (mindig nyitva van, így tudok nyugodtan aludni) szóval el indultam az ágy végétől aztán azt láttam, hogy az egész lakás teljesen üres (Tetőtéri lakás) és csak a hold süt be az ablakon egész erősen egy helyre összpontosítva. Mikor elindultam felé a saját hangom szólt, hogy ébredj ez egy álom. Aztán rúg kapálózva ébredtem fel ami még sosem történt meg velem.

Igen ez mind csak álom volt, azért írtam így, hogy érthetőbb legyen maga az álom.

Nem, nem alvás paralízis volt, mert csak az álomban nem tudtam egy ideig mozogni, miután fel ébredtem (az álomban) azután igen. (KB hajnali 4-5 között lehetett)

2022. nov. 8. 23:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A lélek több dimenzióval arrébb van a fizikai anyagtól, ezért interfészre van szüksége. Ezek az interfészek az ember részei, ezek a lélek hordozói -testek- az adott dimenzió anyagából létrehozva egészen a fizikai világ anyagából létrehozott testig.

Amikor alszol, a tudatosság visszahúzódik az eggyel magasabb szintű testbe, a finom fizikai anyagból készült testbe, az asztráltestbe. Ebben ugyan úgy tudsz mozogni, érzékelni, csak általában ebben csak álmokat élünk meg, nem vagyunk teljesen közbe a tudatunknál, és ritkán válik el a fizikai testtől.

Ez egy jó jelenség, azt jelenti érdemes "erre felé" keresgélned.

Lehet sokáig nem lesz hasonló élményben részed, -néha csak ajándékba kapunk egy-egy ilyen alkalmat- de ezt el tudod érni, ebből kiderült.

2022. nov. 8. 23:47
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Én meg azt álmodtam, hogy pokolra jutok és az ördögnek olyan az arca, mint Zámbó Jimmynek. Aztán hirtelen rámtámadt Shrek, de nem is olyan volt, mint Shrek, mert néger volt és vékony. Mit jelenthet?
2022. nov. 28. 15:01
 3/8 anonim ***** válasza:
5%
Este, lefekvés előtt közvetlenül már ne drogozz!
2022. nov. 28. 15:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Tudatos álom volt csak nem voltál benne tudatos egészen
2022. dec. 5. 16:02
 5/8 anonim ***** válasza:

Valamelyest elhagyta a tudatod a fizikai tested. És sikerült véletlenül éberen elcsípned ezt az állapotot.

Én évekig kb napi szinten tapasztaltam meg szinte ugyanezeket. Szerencsére mára leritkultak ezek a tapasztalataim. Elég hátborzongató.

Ha ilyen a halál utáni szellemét, hat az nagyon gáz.

Az üres szobáról az jut eszembe, hogy állítólag az asztràl térben nem lineárisan jelenik meg az idő. Tehát a múlt vagy jövőbeli üres (még vagy már lakatlan) szobában is lehettél.

2022. dec. 5. 20:56
 6/8 anonim ***** válasza:
amúgy a fejhallgatód valóban merült?
2022. dec. 5. 21:02
 7/8 NTBS ***** válasza:
Azt, hogy a lelked kilépett a testéből.
2022. dec. 19. 07:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Azt csak álmodtad
2022. dec. 19. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!