Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nagyon különleges álmot...

Nagyon különleges álmot láttam az éjjel, egészen élethű volt. Mit jelenthet? (28/F)

Figyelt kérdés

Álmomban meglátogattam (hosszabb időre) egy már sajnos nem élő, régi ismerősömet, aki a valóságban öngyilkos lett, még 2011-ben.

A ház, ahol lakott a vér szerinti apjával (ez is érdekes, mert soha nem láttam az édesapját), sokban eltért a valóságostól.

Annyira emlékszem, hogy először beköltöztem a vendégszobába, az ő szobája melletti helyiségbe.

Nagyon jóban voltunk, sokat beszélgettünk (ami a való életben, sajnos, nem volt annyira jellemző). És egyik nap a beszélgetések átváltottak testiséggé, csókolózni kezdtünk, én pedig átköltöztem az ő szobájába. Erőteljesen kitörő volt a lelkesedésünk, akárhányszor találkoztunk, nagyon szerettük egymást. Iszonyatos érzés volt felébredni.

Hiányzol!

2021. aug. 14. 10:03
 1/4 anonim ***** válasza:
68%
Lehet rejtett szexuális vágyak. Amiket nem mertél bevallani és most valamibeszedbe jutatta őt és hozta magával ezt. Kitudja
2021. aug. 14. 10:45
 2/4 anonim ***** válasza:
24%
Mentális problémát jelent.
2021. aug. 14. 11:17
 3/4 anonim ***** válasza:
A valóságban is éreztél iránta valamit, csak nem tudtad neki elmondani vagy ő nem úgy reagálta le ahogy neked jó lett volna?
2021. aug. 14. 18:39
 4/4 A kérdező kommentje:

18:39

Valószínű, hogy érezhettem valamit.

Volt köztünk egy, hogy is mondjam, "félreérthetetlen helyzet", legalábbis egy alkalommal.

2021. aug. 14. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!