Nagyon különleges álmot láttam az éjjel, egészen élethű volt. Mit jelenthet? (28/F)
Álmomban meglátogattam (hosszabb időre) egy már sajnos nem élő, régi ismerősömet, aki a valóságban öngyilkos lett, még 2011-ben.
A ház, ahol lakott a vér szerinti apjával (ez is érdekes, mert soha nem láttam az édesapját), sokban eltért a valóságostól.
Annyira emlékszem, hogy először beköltöztem a vendégszobába, az ő szobája melletti helyiségbe.
Nagyon jóban voltunk, sokat beszélgettünk (ami a való életben, sajnos, nem volt annyira jellemző). És egyik nap a beszélgetések átváltottak testiséggé, csókolózni kezdtünk, én pedig átköltöztem az ő szobájába. Erőteljesen kitörő volt a lelkesedésünk, akárhányszor találkoztunk, nagyon szerettük egymást. Iszonyatos érzés volt felébredni.
Hiányzol!
18:39
Valószínű, hogy érezhettem valamit.
Volt köztünk egy, hogy is mondjam, "félreérthetetlen helyzet", legalábbis egy alkalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!