Nagyon élethű volt. Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy megyek az utcán, szakad az esô, az utcák full üresek, egyszer csak meglátok egy pasit. Leszólít és meg akar erôszakolni. segítségért kiabáltam de senki nem hallotta meg. Aztán átszaladtam az ûton. Oda már nem követett, de utánam szólt, hogy "most átértél de legközelebb elkaplak". Aztán hazaértem és ott volt a pasi a nappaliban. Elindult felém, én kirohantam a házból. Aztán amikor visszamentem mar nem volt ott és felébredtem. Olyan élethû volt, krvára beszartam amikor meg akart erôszakolni. Szerintetek mit jelenthet?2013. nov. 2. 17:47
1/2 anonim válasza:
Valamitől félsz mostanában... Ez lehet konkrétan a nemi erőszak, de lehet más is... Valószínüleg nem néztél szembe ezzel a dologgal, és most menekülsz előle...
2/2 A kérdező kommentje:
Mostanában nincs semmi konkrét amitôl félnék. Nemi erôszak eszemben sincs.
2013. nov. 3. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!