Miért vannak ilyen visszatérő "rémálmaim"?
Sziasztok!
Nos.. nem, nem olyan rémálmaim vannak hogy valaki üldöz stb, nem.
Kezdjük azzal, hogy a két visszatérő álmom közül az egyik arról szól, hogy egy kis, nagyon kicsi fekete szobában vagyok, mintha szemeteszsákkal lenne bélelve, és valamin dolgozok, de nem készülök el vele
A másik, egy fémhídon megyek el, a korláton egy fehér műanyagpohárban víz van, elmegy mellettem egy nő, én köszönök neki hogy szia, ő pedig nem köszön vissza
Hát igen, ezek egyáltalán nem hangzanak rémálomnak, de valójában nagyon is azok, olyan nyomasztó, félelemkeltő megélni. Ezeket egyébként már régóta nem álmodtam szerencsére.
A másik dolog, hogy van még egy nem konkrét visszatérő álmom, inkább egy álom fajta vagy hogy mondjam- ez pedig mindig olyan, mintha az álmaimban az arányok tűnnek fel leginkább, kicsi<-> nagy, az a baj, hogy az érzés bár nagyon megvan bennem, nem tudom elmagyarázni :[
Na például az volt, hogy este feküdtem az ágyamban, és nem tudtam kinyitni az ajtót, ami bár nyitva volt, éreztem a szorítást, vagy például valami hirtelen megnövekedik, és ahhjj
Ezt egyszerűen lehetetlen elmondani, borzasztóan nyomasztóak
Nincs itt valaki akinek hasonló rémálmai vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!