Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit tegyek, hogy ne legyenek...

Mit tegyek, hogy ne legyenek minden nap rémálmaim?

Figyelt kérdés

2022. dec. 26. 10:48
1 2
 11/14 Tudi333 ***** válasza:
Miket álmodsz vagy mi a kiváltó ok, azt tudod? A többiek, ha jól értem menekülésre buzdítanak, ahelyett, hogy szembenéznének az adott dologgal. Letiltás, kizárás, stb. ez mind menekülés.
2022. dec. 27. 09:15
 12/14 A kérdező kommentje:
Voltam már pszichológusnál, de nem sgített. Az ilyen alap dolgokat, hogy ne egyek, legyen jó hőmérséklet, stb. Mind próbáltam már. Nem segít semmi.
2022. dec. 27. 18:17
 13/14 Tudi333 ***** válasza:
De a kérdéseimre nem válaszoltál! Ha úgy jobb írj privátban. Milyen álmaid vannak? Mi váltja ki? Van egy egyszerű módszer, csak könnyebb úgy szemléltetni ha válaszolsz ezekre!
2022. dec. 27. 18:54
 14/14 anonim ***** válasza:
Nálam a rémálmok pszichikai alapon működtek, több hónapon át már féltem elaludni, mert sorozatosan rémálmaim voltak. Babonaságból vettem álomfogót, aminek abszolút nem volt semmilyen hatása, ugyanúgy maradtak. Nem mondhatni, hogy kibékültem, de sikerült pár olyan emberrel beszélnem, akikkel nagyon összevesztem, és nem tudtam ezeken túllépni. Ezek után ugyanúgy nem beszéltem velük, de a lelkem valamilyen szinten "megnyugodott". Azóta ritkán fordulnak elő. Szerintem a lezárás a kulcs (bár addig is úgy gondoltam, hogy lezártam, de a (kissé feszült) beszélgetés után jöttem rá, hogy az valójában csak akkor történt meg).
2023. jan. 4. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!