Miért jó érzés menekülni?
Én repülni is szoktam néha álmomban, és az tényleg nagyon jó érzés.
Fentről belátom az egész várost. És szoktam álmodni a meneküléssel is, az is nagyon érdekes. Talán csak annyit jelent hogy szeretnénk rosszalkodni egy kicsit. Szórakozásból.
Én álmomban néha úgy futok mintha négykézláb futnék és megvan a repülés is közben így.
Álomban azért jó mert semmiféle fizikai nehézséget/fáradtságot/izomfaradtságot vagy energiafelhasználást sem érzek, és "testtelen" érzést nyújt.
Visszatérő álmaimban úgy szoktam, hogy megvárom míg senki nem lát azaz járókelők mellett csak gyanutlan normál sétálok, és ha szabad a pálya, aķkor lehajolok mint a futók a startnál es go.
Én arra vezetem vissza hogy ilyenkor szerintem az életben mozgáshiányom van. Azaz szinte az összes napom gyaloglas munkahelyen ülés, és gyakran jönnek már félálomban is olyan képek hogy pl szaltózom egy réten vagy balerina ugrásokat csinálok( [link] nem érzem a testem és mindent tudok határtalanul fizikai izomkorlátok nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!