Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért jó érzés menekülni?

Miért jó érzés menekülni?

Figyelt kérdés
Visszatérő álmom, hogy menekülök. Van, hogy megsértődök és azért, van, hogy kergetnek, megpróbálnak elkapni. Legtöbbször szabad területen, de visszatérő a lépcsőház is. Ma pl azt álmodtam, hogy elszöktem otthonról és a rendőrök bekerítenek és elkapnak, de csak ebben az egy álomban nem sikerült meglógnom. Mindig futok, és az az igazán jó érzés, szabadnak érzem magam akkor.

2022. okt. 27. 08:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én repülni is szoktam néha álmomban, és az tényleg nagyon jó érzés.

Fentről belátom az egész várost. És szoktam álmodni a meneküléssel is, az is nagyon érdekes. Talán csak annyit jelent hogy szeretnénk rosszalkodni egy kicsit. Szórakozásból.

2022. okt. 27. 12:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Én álmomban néha úgy futok mintha négykézláb futnék és megvan a repülés is közben így.

Álomban azért jó mert semmiféle fizikai nehézséget/fáradtságot/izomfaradtságot vagy energiafelhasználást sem érzek, és "testtelen" érzést nyújt.

Visszatérő álmaimban úgy szoktam, hogy megvárom míg senki nem lát azaz járókelők mellett csak gyanutlan normál sétálok, és ha szabad a pálya, aķkor lehajolok mint a futók a startnál es go.

Én arra vezetem vissza hogy ilyenkor szerintem az életben mozgáshiányom van. Azaz szinte az összes napom gyaloglas munkahelyen ülés, és gyakran jönnek már félálomban is olyan képek hogy pl szaltózom egy réten vagy balerina ugrásokat csinálok( [link] nem érzem a testem és mindent tudok határtalanul fizikai izomkorlátok nélkül.

2022. okt. 27. 14:07
 3/3 Senior Séf ***** válasza:
Van egy megoldatlan problémád a való életben, ezt vetíted ki az álomra. Amíg menekülsz, nem kell a problémáddal küzdeni.
2022. nov. 1. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!