Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés

Álmomban egy olyan emberrel jöttem össze, akivel messze nincs közeli kapcsolatom..

Úgymond a "kollégámnak" nevezhetem, mivel sokat vagyunk az óraink miatt együtt, de sose tekintettem rá másképp. Voltak furcsa dolgok az elmúlt időben vele kapcsolatban, de ez se változatott a kapcsolatunkon.

Igazából vicceskedő, nagyon laza ember aki még nem ismeri azt a szót hogy "szerelem", ezért se értem h miért vele álmodtam.

Álmomban összejöttünk, és olyan volt velem mint az előtt soha.. Nem tudom mit jelenthet ez az álom, de mióta felkeltem, ez a gondolat piszkálja az agyam, hogy miért..valamiért jó érzés van bennem az álom miatt. Mit jelenthet?

2021. júl. 11. 18:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Tudatalatt vonzodsz hozzá
2021. júl. 12. 10:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Egyértelműen vonzódsz ehhez az emberhez. Lehet, hogy tudatosan azt látod, hogy ő éretlen hozzád, akivel te nem tudsz elképzelni semmit, még az is meglehet, hogy a teste sem az ideálod. Ettől viszont tudat alatt vonzódhatsz hozzá. Írod, hogy voltak köztetek "furcsa" dolgok, de neked ez nem változtat semmit. Álmodban pedig nem az a vicceskedő, laza alak, tehát tudat alatt reménykednél, hogy más lenne, ha mégis esélyt adnál neki. (Feltételezem szingli vagy, ha párod van, akkor kicsivel más az értelmezés.)
2021. júl. 21. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!