Miért éreztem azt,mintha forogna a testem?
Elképzelhető hogy neked kilép a tudatod a testedből (vagy a lelked, de ez kevésbé valószínű) alvás közben, ami gyakori, csak épp nem vagyunk rá tudatosak, leginkább az álmaink illúzióival foglalkozunk közben.
Asztrális test kilépésnek hívják ezt általánosságban, mert leggyakrabban valóban az asztrális hordozó van erre használva.
Ne rémülj meg, egyfajta szemlélődő kíváncsisággal érdemes az ilyen ajándék-élményeket szemlélni.
Nekem volt már hasonló és egy tudatos álomba kerültem belőle, de alvásparalízis élményt is okozott már. Plusz meditáció során is tapasztaltam, és azt vettem észre, ha hagyom, hogy megtörténjen, akkor mintha átkerülnék egy másik "állapotba", nem tudom megfogalmazni, lehet ezt hívják alfállapotnak. De a relaxált állapothoz képest sokkal fókszultább az elmém.
Tulajdonképpen az agyhullámaid lelassulnak, és az álom és ébrenlét közt vagy, ami között sok minden megtörténhet :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!