Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért éreztem azt,mintha...

Miért éreztem azt,mintha forogna a testem?

Figyelt kérdés
Tegnapi nap folyamán arra keltem fel,hogy olyan érzésem volt mintha forgott volna az egész világ(mintha egy körhintán feküdtem volna hassal) bevoltam feszülve és amikor azt hittem,hogy vége elkezdtem a másik irányba forogni...eddig már volt alvás paralizisem,agyrobbanásos ébredésem..illetve olyan,hogy az álmomban felkeltem miközben a valóságban aludtam...mi jön még??😭

2021. dec. 16. 02:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Vérnyomás?
2021. dec. 16. 03:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt már forgó szédülésem, kb. 3-szor életemben. Soha nem derült ki, hogy mi okozta. Ahogy jött, elmúlt.
2021. dec. 16. 05:59
 3/6 anonim ***** válasza:
49%
Én piásan vagyok úgy
2021. dec. 16. 06:01
 4/6 anonim ***** válasza:
30%

Elképzelhető hogy neked kilép a tudatod a testedből (vagy a lelked, de ez kevésbé valószínű) alvás közben, ami gyakori, csak épp nem vagyunk rá tudatosak, leginkább az álmaink illúzióival foglalkozunk közben.

Asztrális test kilépésnek hívják ezt általánosságban, mert leggyakrabban valóban az asztrális hordozó van erre használva.

Ne rémülj meg, egyfajta szemlélődő kíváncsisággal érdemes az ilyen ajándék-élményeket szemlélni.

2021. dec. 16. 08:25
 5/6 anonim válasza:
Nekem kiskoromban volt ilyen gyakran, akkor mindig azt álmodtam tőle hogy a boszorkányok forgatnak nyárson egy lobogó tűz felett. :D Mostanában ha iszok, vagy nagyon fáradt vagyok akkor van ilyen, az elalvás előtti pillanatokban amikor az agyam még nem hiszi el hogy alszik.
2021. dec. 16. 09:03
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt már hasonló és egy tudatos álomba kerültem belőle, de alvásparalízis élményt is okozott már. Plusz meditáció során is tapasztaltam, és azt vettem észre, ha hagyom, hogy megtörténjen, akkor mintha átkerülnék egy másik "állapotba", nem tudom megfogalmazni, lehet ezt hívják alfállapotnak. De a relaxált állapothoz képest sokkal fókszultább az elmém.

Tulajdonképpen az agyhullámaid lelassulnak, és az álom és ébrenlét közt vagy, ami között sok minden megtörténhet :D

2021. dec. 17. 03:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!