Mi volt az? Este fölkeltem, és tudom hogy nem álmodtam.
mi ez a megszólítás "tisztelt nyominger olvasóim" na most akkor ez kire is vonatkozik?
am sztem az 1. válaszolónak lehet igaza... de komolyan. amugy nem hiszem h idegenek voltak... inkább egy dimenziókapu nyitvamaradt valahogyan és láttál valamit.
Már bocs, de ez totál megmagyarázható pszichológiailag. Alvás közben agyunk 10Hz-en, ébrenlét során 20Hz-en mozog. 10Hz esetében nagyobb a kapcsolatunk a szellemvilággal/tudatalattinkkal (ki melyikben hisz), így élénkebben látjuk ezeket a dolgokat, de mikor ébredünk, agyunk nem kapcsol vissza rögvest 20Hz-re. Kb. mint egy egyenletesen gyorsuló autó. Tehát felébredtél, félálomban az agyad mozoghatott úgy 15Hz-en, így teljesen természetes, hogy olyan alakot láttál, aki egyébként az álmod szereplője lett volna.
+1 tanács: a nyominger olvasókat és a diliházat én is mellőzném a kérdésből, már csak azért is, mert olaj a tűzre, de hadd ne adjak már szociális tanácsokat is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!