Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmodban mennyire azonosulsz...

Álmodban mennyire azonosulsz az álombeli éneddel?

Figyelt kérdés
Én például egyben úgy élem meg mintha velem történnének meg a dolgok de közben kívülről is megtapasztalom mintha egy műsort néznék vagy egy történetet olvasnék. Tudom hogy az én vagyok de kb úgy azonosulok magammal és a velem történtekkel mint amikor nagyon beleélem magam egy képzeletbeli karakter helyébe. Neked milyen szokott ez lenni?

2022. szept. 18. 20:36
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
Olyannyira én vagyok, hogy sokszor észreveszem álmomban, hogy ez egy álom, és erre vihogva fel is ébredek ebbe a másik álomba.
2022. szept. 18. 21:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Minden esetben én vagyok én. Nagyon ritkán van, hogy kívülről látok egy eseményt.

De ez nem furcsa, mert a gondolkodásom is ilyen, E/1 mindig. Nincs kommentátor, nincs testen kívüliség, valóságosak a gondolataim, pont olyanok, mint ahogyan az ember megéli azt valójában.

2022. szept. 18. 21:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Gyerekkoromban jobban azonosultam az álombeli énemmel, most már ez ritka. Sokszor nem is önmagam vagyok álmomban, de előfordul az is, hogy úgy látom az eseményeket, mint egy filmet.
2022. szept. 18. 22:50
 4/4 anonim válasza:
Lenyegebe en mimdig láttom magamat az almomba, de olyan mint egy film amit le játszottam volna, es azt neznem vissza, mert ott vagyok láttom, es saját magamat is lattom amit beszelek minden, de nem en iranyitom az almom az fix, tehat nekem vilag eletembe olyan volt az almom mintha eljátszottam volna egy filmet, es azt neznem vissza.
2022. szept. 18. 22:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!