Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez lehetséges ? Így is el...

Ez lehetséges ? Így is el tudja adni az ember lelkét?

Figyelt kérdés
Régen volt egy furcsa álmom amiben utaztam és kívülről egy templomot láttam. Aztán hirtelen a templomban voltam bent és egy nagyon csinos férfi ált előttem egy csokor virággal a kezében. Kaptam tőle egy rózsát és a templomban táncoltunk. (Felavatási ceremónia ha jól gondolom) A rózsa megszúrta a hüvelyk ujjamat(véreztem) aztán hirtelen a templomban egy fal előtt kellet állni és valami idegen nyelven esküt kellet tegyek a kezem a szívemen volt. A falon fent volt sátán véset képe ,hold és a nap isten képe. Ezzel az álom le zárult. Én sosem rituáléztam az erdőben sem semmi ilyen dolgot nem tettem. Ezt az egészet csak azért írtam ide ki mert anno pár hónapja elkeztem megtérni isten felé aztán hirtelen egyről a kettőre rosszulléteim lettek stb. stb... A családban 3 ember vesztette életét. Megkérlek titeket csak olyan írjon aki hisz és ért ehez. Kiváncsi vagyok a véleményetekre mit lehet tenni.

2022. szept. 15. 03:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez csak találgatás, de lehet egy korábbi életedben tettél ilyesmit, és most karmikusan is meg kell ezzel küzdened, és nehézségekkel próbál eltántorítani Isten keresésétől valami.

Törekedj tovább, ne hagyd magad megállítani.

A halálesetek sajnálatosak, részvétem, de ezek csak véletlen egybeesések.

Nagyon sok ember meghal naponta, és minden ember meghal egyszer, ez "nem számít".

2022. szept. 15. 06:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ és a biztatást.
2022. szept. 15. 06:12
 3/4 Darius- ***** válasza:

Kedves kiiro. Én hajlok afelé, hogy rossz elojel volt, ahol én élek az almokat a gonoszhoz tarsitjak. Nem akarlak rémisztgetni ezzel, mert ugyis mar sajnos meghaltak a szeretteid, amit nagyon sajnalok és tudom, hogy nem konnyu feldolgozni, mert én is atéltem ezt.

A feleségem nemrég halt meg nagyon fiatalon, én is almodtam valami rosszat elotte par nappal. Vannak visszatéro almok is, nalam a tenger.

2022. szept. 15. 21:29
 4/4 anonim ***** válasza:
A valódi Sátán nem akarja a lelked. Csak Yahweh.
2022. szept. 16. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!