Nagyon fényes villámlásra és nagyon hangos mennydörgésre ébredtem, de csak álmodtam.Ez miért lehetett?
Figyelt kérdés
Álmomban “felébredtem” és láttam a függönyön beszűrődni a villám fényét aztán pedig fülsüketítő dörgést hallottam. Ezután tényleg felébredtem és rettegve vártam a következő villámot de nem is volt vihar. Nagyon félek a villámlástól és a dörgéstől amúgy. Már történt velem pontosan ugyanilyen több évvel ezelőtt. Mit jelent ez?2022. aug. 31. 17:03
1/5 anonim válasza:
Valami külső zaj generálta álmodat.
"Nagyon félek a villámlástól és a dörgéstől"
Ez a félelem tudat alatt, agyad REM fázisában felerősítheti még a nem túl hangos külső zajt is.
A félelem megteremti a félelem tárgyát.
2/5 anonim válasza:
Egyetértek... Kicsit elvontabb magyarázat is lehet - ha hiszel az ilyesmiben vagy legalábbis nem zárod ki a lehetőségét - hogy előző életes álom volt. Ha álmodban más volt a függöny pl. esélyes lehet. A meglévő félelmeidet alátámaszthatja ez főleg így, hogy ismétlődik az álom és ennyire intenzíven éled meg... Ha ez van, akkor talán volt egy traumád ezzel kapcsolatban egy előző inkarnációdban.
3/5 anonim válasza:
Álmodtál. Mi ebben a paranormális?
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Külső zaj nem hiszem, hogy volt, csendes helyen lakok és tényleg nem volt vihar. A függöny az álmomban a saját függönyöm volt. Ki beszélt paranormális dologról? Csak már másodjára álmodom ezt, nagyon valósághű és több napra kikészít lelkileg, ezért keresem a miértjét.
2022. szept. 1. 21:28
5/5 anonim válasza:
A "csendes helyen lakás" nem zárja ki az egyszeri zaj lehetőségét, sőt a másutt alig észrevehető, nem feltűnő hangerejű zaj bántóan hangosnak tűnhet.
.
A "Külső zaj nem hiszem, hogy volt" nem zárja ki lehetőségét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!