Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nagyon fényes villámlásra és...

Nagyon fényes villámlásra és nagyon hangos mennydörgésre ébredtem, de csak álmodtam.Ez miért lehetett?

Figyelt kérdés
Álmomban “felébredtem” és láttam a függönyön beszűrődni a villám fényét aztán pedig fülsüketítő dörgést hallottam. Ezután tényleg felébredtem és rettegve vártam a következő villámot de nem is volt vihar. Nagyon félek a villámlástól és a dörgéstől amúgy. Már történt velem pontosan ugyanilyen több évvel ezelőtt. Mit jelent ez?
2022. aug. 31. 17:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Valami külső zaj generálta álmodat.

"Nagyon félek a villámlástól és a dörgéstől"

Ez a félelem tudat alatt, agyad REM fázisában felerősítheti még a nem túl hangos külső zajt is.

A félelem megteremti a félelem tárgyát.

2022. szept. 1. 07:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek... Kicsit elvontabb magyarázat is lehet - ha hiszel az ilyesmiben vagy legalábbis nem zárod ki a lehetőségét - hogy előző életes álom volt. Ha álmodban más volt a függöny pl. esélyes lehet. A meglévő félelmeidet alátámaszthatja ez főleg így, hogy ismétlődik az álom és ennyire intenzíven éled meg... Ha ez van, akkor talán volt egy traumád ezzel kapcsolatban egy előző inkarnációdban.
2022. szept. 1. 13:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Álmodtál. Mi ebben a paranormális?
2022. szept. 1. 19:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Külső zaj nem hiszem, hogy volt, csendes helyen lakok és tényleg nem volt vihar. A függöny az álmomban a saját függönyöm volt. Ki beszélt paranormális dologról? Csak már másodjára álmodom ezt, nagyon valósághű és több napra kikészít lelkileg, ezért keresem a miértjét.
2022. szept. 1. 21:28
 5/5 anonim ***** válasza:

A "csendes helyen lakás" nem zárja ki az egyszeri zaj lehetőségét, sőt a másutt alig észrevehető, nem feltűnő hangerejű zaj bántóan hangosnak tűnhet.

.

A "Külső zaj nem hiszem, hogy volt" nem zárja ki lehetőségét.

2022. szept. 1. 23:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!