Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Misztikus álom, mit jelenthet?

Misztikus álom, mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam, hogy el akartak égetni a hullámat, de nem sikerült. (csak sokadszorra) Csodálkoztak, mikor megnézték, hogy elégtem-e. Azt mondták, hogy szent vagyok.

Lehet szavazni, nagyon sok érdekes álmom van még. Szavazhattok, hogy érdekel-e titeket vagy nem.

2022. aug. 27. 12:59
A kérdező szavazást indított:
Igen, érdekel.
Nem érdekel.
14 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Keleten vannak olyan tanítások, amik arról szólnak, hogyha valaki jól meditál, jól gyakorol, akkor az eredetileg a bolygó anyagából felépült teste elkezd lassanként a meditáció során beáramló magasabb szintű anygara lecserélődni - mint ahogy a tudomány szerint 7-8 év alatt a tested összes sejtje lecserélődik- és ez a magasabb szintű anyag már nem pusztul el, nem bomlik le, nem ég el.

A szenteknek is megmarad a teste, vagy egy-egy testrészek, amik már az imádkozasok, a lelki gyakorlatok alatt "kicserélődtek"

A keleti tanok szerint legalább 9 év gyakorlás mire elkezdődik a folyamat, és évtizedek az átalakulásig.

Aki teljesen végrehajtja ezt arra azt mondják hogy elérte az arany hallahatatlan szintet, vagy "fényes nappal daru háton az égbe menni" szintet.

2022. aug. 27. 13:20
 2/3 Gombanyo12 ***** válasza:
Írd fel az álmaidat! Legyen egy "Álom-füzeted". Egyszer még szükséged lehet rá! Lehet, hogy tudsz majd belőle egy jó könyvet írni. De az is lehet, hogy egy pszihológus tudja értékelni. Egyébként a Facebookon találsz egy Hatodik Nap Egyesület nevü csoportot álom-ügyben.
2022. aug. 28. 22:10
 3/3 A kérdező kommentje:
2. Igen, én is gondoltam erre. Leírok mindent. Neki is kezdek. Mai napig álmodok olyan emberekkel, akikkel már több mint húsz éve nem találkoztam. Az álom füzet, ami egyben napló is lesz, legalább elolvashassák ha meghalok. Abban be vallok mindent, amit érzek, és amit nem érzek a család tagjaim iránt. Mindent, amit nem mondhatok ki élve.
2022. aug. 28. 22:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!