Misztikus álom, mit jelenthet?
Azt álmodtam, hogy el akartak égetni a hullámat, de nem sikerült. (csak sokadszorra) Csodálkoztak, mikor megnézték, hogy elégtem-e. Azt mondták, hogy szent vagyok.
Lehet szavazni, nagyon sok érdekes álmom van még. Szavazhattok, hogy érdekel-e titeket vagy nem.
Keleten vannak olyan tanítások, amik arról szólnak, hogyha valaki jól meditál, jól gyakorol, akkor az eredetileg a bolygó anyagából felépült teste elkezd lassanként a meditáció során beáramló magasabb szintű anygara lecserélődni - mint ahogy a tudomány szerint 7-8 év alatt a tested összes sejtje lecserélődik- és ez a magasabb szintű anyag már nem pusztul el, nem bomlik le, nem ég el.
A szenteknek is megmarad a teste, vagy egy-egy testrészek, amik már az imádkozasok, a lelki gyakorlatok alatt "kicserélődtek"
A keleti tanok szerint legalább 9 év gyakorlás mire elkezdődik a folyamat, és évtizedek az átalakulásig.
Aki teljesen végrehajtja ezt arra azt mondják hogy elérte az arany hallahatatlan szintet, vagy "fényes nappal daru háton az égbe menni" szintet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!