Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ha álmodban szexelsz, azt...

Ha álmodban szexelsz, azt érzed amit valójában érzel szex közben?

Figyelt kérdés
arról lenne szó hogy én még nem szexeltem valóságban, de álmomban tegnap igen. És éreztem a dolgot hogy bedugom.. szóval értitek. Az lenne a kérdés, hogy azt éreztem amit valójában érezni fogok, vagy nem?
2022. júl. 19. 16:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Igen.

És nem kell aggódni, hogy belemész.

Csak a nyugalom, és az élvezetek.

A legősibb ösztönök kiélése.

Általában volt mindig bennem egy para, és ez nem éppen tette élvezetessé a dolgokat néha.

2022. szept. 14. 16:13
 12/13 anonim ***** válasza:
Milliószor jobb az álombeli szex. Nekem rengeteg volt már, tudatos álmodással. Legtöbbször ismerősökkel történt (nem közeli barátok, csak akik tetszettek), az arcvonásaik, hangjuk nagyjából ugyanolyanok voltak, mint élőben, a testüket és minden mást én formáltam a képzeletemmel. Szóval kb tökéletes volt, nehéz felülmúlni a valóságban. Persze nem élek álomvilágban, de főleg fiatalon nagyon rá voltam kattanva a tudatos álmodásos dologra. Annyiszor csináltam, hogy még a mai napig is előfordulnak tudatos álmaim, és ugyanúgy tudom irányítani, ahogy régen.
2023. febr. 15. 10:42
 13/13 anonim ***** válasza:
12, szép mese
2023. febr. 15. 10:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!