Ha álmodban szexelsz, azt érzed amit valójában érzel szex közben?
Én is szexeltem álmomban nagyon sokszor, igaz valóságban is...de álmomban még jobb volt, főleg mert azzal volt aki tetszett, sőt orgazmusom is volt elég intenzív.
Nő 33
Hát ez egy nagyon érdekes dolog.
Én már egyáltalán nem vagyok kezdő szexben, így 47 évesen, túl jó néhány patrneren és egy férjen is, tehát van összehasonlítási alapom.
Nos, valójában igen, azt érzem az álombeli szex során, amit a valóságban is érzek, de sokkal intenzivebben, részletesebben, mint a valóságban, testileg és lelkileg is valahogy felfokozottabb, jobb az egész, pedig a valóságban is igazán élvezem, tehát nem lehet azzal magyarázni, hogy a valóságban biztos sokkal bénábbak voltak a partnereim. Nem, itt valami más a magyarázat...
Nehéz ezt érthetően megfogalmazni...
De például képzeld el, hogy a valóságban van mondjuk száz erogén zónád, álomban meg mintha lenne ezer.
Sokszor próbáltam már álomból áthozni különféle érzéseket a valóságba és alig van eredmény, nagyon nehéz. Nem értem, miért.
De például számomra maga az érintés érzése is álomban sokkal intenzivebb, érdekesebb, mint ébrenlétben. Például végighúzom az ujjaim egy bársony anyagon álmomban és olyan csodás érzés, alig birok betelni vele. Nappal meg ugyan ez teljesen természetes.
Na, kb ilyen különbséget érzek a valós szex és az álombeli szex között is.
Volt erre már olyan magyarázat, hogy azért jobb a szex álomban, mert nem oszlik meg a figyelem, hát ez sántít, mert emlékszem, nekem álmomban is csapongnak közben a gondolataim.
Érdekes az is, hogy álmomban néha olyan partnerrel érzem jól magam, aki éberen eszembe nem jutna.
Megfogsz egy tárgyat a valóságban meg álomban is ugyanazt érzed
Igy vagy a szexxel is
Én konkrétan el is élveztem, férfiaknál nem ritka a "nedves álom".
Ha gyakorlod a tudatos álmodást, akkor kontrollálni is tudod az eseményeket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!