Tudatos álmodók! az normális ha én minden egyes nap, minden fékóránként a 3-5,6 valóságteszt gyakorlatot hajtok végre egymás után, már egy hónapja bőven, és még mindig semmi?
Egyáltalán nem normális. El kell mélyítsd magadba a vágyat, hogy ezt elérd. Majd a gyakorlásnál sokkkkkal mélyebben éld meg, hogy gyakorolsz, a gyakorlásban csinált dolgokat is éld meg erősen.
Én mikor legkeményebben csináltam, szerintem napi max 50-60 valóság tesztem volt, és már aznap ment a tudatos álmodás, és onnantól kvázi folyamatosan, amíg erősen gyakoroltam, erős volt bennem a vágy, a figyelem.
kedves #5ös
szerintem a válaszod nem hasznos!🙂
Semmi baj nincs veled , én is sokszor így jártam , görcsösen ujjszámolgatásokat csináltam nap mint nap és ritkán lett tudatos álmom. Viszont most már mindennap képes vagyok tudatosan álmodni, elmondom mi az ami nálam bevált.
Aludj kb 8 órát , és ha úgy érzed álmos vagy akkor azonnal kellj ki, és mondjuk ülj le a kanapéra vagy csak gondolkodj de ne annyira hogy éberséged több legyen mint fáradtságod. Olvasgatsz is a tudatos álmodásról , ezzel is üzensz magadnak mit is akarsz igazábol amikor visszafekszel az ágyba . Szóval letelt 15-30 perc és menj vissza aludni. LEGFONTOSABB! Legyen benned még kellő fáradtság. Próbálj elaludni, és nálam mindig 1 óra múlva már automatikusan tudatos álom lesz.
Nálam ez bevált és ténylegesen ezzel a technikával mindennap tudatosan álmodhatsz, viszont testileg megterhelő lehet egy idő után, hiszen alvási rutinod a feje tetején lesz. Sok sikert :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!