Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Gyilkosságról való álmodás....

Gyilkosságról való álmodás. Miért?

Figyelt kérdés
Nos röviden azt álmodtam, hogy valamiféle illegális tevékenységet folytattam, majd rajtakaptak. A házban lövöldözés alakult ki, kivülről a rendőrség próbált behatolni. No-de a lényegre térek. Előttem egy fegyvertelen, megsebzett rendőr állt, magatehetetlenül, én pedig nyakon szúrtam, a kés pedig a torkán keresztül a száján jött ki. Egyből felkeltem és hirtelen irányíthatatlan remegés járta át a testem. Maga az álom nem volt ijesztő, hanem az érzés, mintha tényleg ott álltam a rendőr elött, és az ezt követő következmények pörögtek le a szemem elött. Lelki érzelmek gyötörtek az álmomban. Szerintem nem volt olyan álmom, ami ennyire valósághűnek tünt. Én nem hiszek abban, hogy minden álom jelentőséggel bír, ezek csupán emberi gondolatok szerintem, de ami aggaszt az-az, hogy miért gondolok ilyenre? Minden ilyen álommal kapcsolatos tapasztalatot meghallgatok.

2022. jún. 11. 03:28
 1/4 anonim ***** válasza:
31%

Túl sok hülyeséget olvasol.

Javasolt: laptop lezárása, kirándulás a természetben, madárcsicsergés, jó nagy séták, ligetek, virágok.

2022. jún. 11. 06:57
 2/4 gyakorikérdező2 válasza:
23%
Túl sok GTA?
2022. jún. 11. 07:24
 3/4 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem pont ebben az esetben hiba lenne azt gondolni, hogy az álmok pusztán egyszerű gondolatok, és emiatt szó szerint venni a jelentést. Én saját tapasztalatból írom, miután pici gyerekkorom óta rendszeresen álmodom, hogy sokszor igenis képletes jelentéssel bírnak az álmaink. Vannak könnyen értelmezhető álmok, amik magukért beszélnek, sokszor keveredik a hétköznapi eseményekkel, és az emlékeinkkel, de egy másik része az általunk nem ismert tudatalattinkból szabadul fel, és talán még soha nem gondolkodtunk el rajta, csak érzések formájábán jelentek meg bennünk.

Az álomban pedig teljesen más törvények uralkodnak, mint a valóságban, mert mi, vagyis az agyunk teremti az ottani világot, és nem kell hozzá gondolat, elég egy apró, jelentéktelennek tűnő érzés, ami létrehozza a saját valóságát. Az álmod nem úgy fog "üzenni", hogy a gondolataidat szépen összeszedetten elmondja neked szavakkal, mint amikor ébren vagy, és tudatosan gondolkozol valamin.

Az álmoskönyv sem hülyeség, de azt sem kell szó szerint venni, mert lehet, hogy nálad valami teljesen más jelentéssel bír.

Egyébként az álmod szerintem valami lelkiismerettel kapcsolatos dologra utalhat, maga az illegális tevékenység, vagyis lehet van valami, amit eltitkolsz, és tudod, hogy rosszat teszel. A rendőr pedig lehet egy másik személy, de akár saját magad is, aki tisztában van ezzel, és azzal, hogy kegyetlenül megölöd, miközben fegyvertelen, tulajdonképpen próbálsz nem tudomást venni tetteid súlyáról, és elnyomni a bűntudatod.

2022. jún. 11. 10:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Magadban elfolytott düh lehet inkább a háttérben.
2022. jún. 12. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!