Gyilkosságról való álmodás. Miért?
Túl sok hülyeséget olvasol.
Javasolt: laptop lezárása, kirándulás a természetben, madárcsicsergés, jó nagy séták, ligetek, virágok.
Szerintem pont ebben az esetben hiba lenne azt gondolni, hogy az álmok pusztán egyszerű gondolatok, és emiatt szó szerint venni a jelentést. Én saját tapasztalatból írom, miután pici gyerekkorom óta rendszeresen álmodom, hogy sokszor igenis képletes jelentéssel bírnak az álmaink. Vannak könnyen értelmezhető álmok, amik magukért beszélnek, sokszor keveredik a hétköznapi eseményekkel, és az emlékeinkkel, de egy másik része az általunk nem ismert tudatalattinkból szabadul fel, és talán még soha nem gondolkodtunk el rajta, csak érzések formájábán jelentek meg bennünk.
Az álomban pedig teljesen más törvények uralkodnak, mint a valóságban, mert mi, vagyis az agyunk teremti az ottani világot, és nem kell hozzá gondolat, elég egy apró, jelentéktelennek tűnő érzés, ami létrehozza a saját valóságát. Az álmod nem úgy fog "üzenni", hogy a gondolataidat szépen összeszedetten elmondja neked szavakkal, mint amikor ébren vagy, és tudatosan gondolkozol valamin.
Az álmoskönyv sem hülyeség, de azt sem kell szó szerint venni, mert lehet, hogy nálad valami teljesen más jelentéssel bír.
Egyébként az álmod szerintem valami lelkiismerettel kapcsolatos dologra utalhat, maga az illegális tevékenység, vagyis lehet van valami, amit eltitkolsz, és tudod, hogy rosszat teszel. A rendőr pedig lehet egy másik személy, de akár saját magad is, aki tisztában van ezzel, és azzal, hogy kegyetlenül megölöd, miközben fegyvertelen, tulajdonképpen próbálsz nem tudomást venni tetteid súlyáról, és elnyomni a bűntudatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!