Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Lovakkal/lovaglással álmodni?

Lovakkal/lovaglással álmodni?

Figyelt kérdés

Életemben lónak közelében nem jártam....😅

Azt álmodtam hogy a lakásunkban volt egy ló és felültem rá, simán ment az egész, tudtam iranyítani a lábammal. Szőrén ültem meg.

Viszon a végén, mikor már biztosabb voltam magamban, volt ott az a valami, amibe a lábat kell rakni (nem tudom mi a neve), és az az egyik oldalon hosszabb volt, megfelelő hosszú a lábamnak, a masik oldalt meg túl rövid (a a bal oldalon rövid)

Vajon ez mit jelenthet?

Nem első alkalommal álmodok lóról. Az előzőben a ló vágtatott felém, hogy felugorjak rá, de túl gyors volt így nem tudtam felhúzni magam. És mindig visszafordult hogy újra megpróbaljam. Utolsó alkalommal már csak ügetett megállt előttem hogy felszálljak rá és volt rajta kantár. És fel is szálltam rá.

Lehet hogy ez az álom kötődik ehhez a régebbihez?

2022. jún. 6. 09:29
 1/2 A kérdező kommentje:

És most veszem észre, hogy az előző alkalom mikor lóval álmodtam, pont nagyjából egy éve volt. Jún 2-3. körül...

Onnan tudom hogy egy családi esemény történt akkor amihez tudom kötni...

2022. jún. 6. 09:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Az izé, amibe a lábad teszed "Kengyel". :)

A családi esemény esetleg egy tragikus esemény? Elvesztettél valakit esetleg?

Nem vagyok túl jó álomfejtésben, ezért ne vedd készpénznek amit írok.

Anyám szerint lóval álmodni, hirtelenséget jelent. Egy hirtelen hozott (átgondolatlan) döntés, egy hirtelen bekövetkezett, vagy hamarosan bekövetkező esemény, pl. egy hozzád közelálló elvesztése. Ami nem feltétlenül halál eset, lehet egy szakítás is.

Biztos vagyok benne, hogy lesz aki tőlem jobban ért hozzá, és határozottabban tud segíteni.

Én azt javasolnám, hogy ha ez egy éve történt eset egy hozzád közelálló személy elvesztése volt, merülj kicsit el a gondolataidban, és beszélgess vele. Ha voltak vitáitok, béküljetek ki.

Igen, lehetséges. és mindkettőtöknek jobb lesz. Én a szüleimmel kapcsolatban tettem így, és segített!

Ha nem erről van szó, akkor légy figyelmes és nyitott szemmel és szívvel éld meg a napjaidat. Ha arról van szó, hogy valaki esetleg elhagyni készül, engedd el, had menjen. Neked teszt vele szívességet, amit csak az idő fog tudni igazolni.

A legjobbakat kívánom neked! :)

2022. jún. 6. 17:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!