Mit jelent? Egyáltalán nem féltem
Az álmom úgy kezdődött, hogy egy ballagáson vettem részt otthon. Barátnomé volt, de egyáltalán nem érezte jól magát. Aztán valahogy hirtelen idő ugrás következett 2 nappal előrébb kb, majd mentem osztálykirándulásra. Itthon szálltam fel a buszra és indultunk is, majd pár perc zötykölődés után azt éreztem, hogy le kell szálljak azonnal. Amikor leszálltam láttam, hogy egy hatalmas baleset van, egy férfi jött velem a buszról, mert látta, hogy rosszul vagyok a Tanárnő kötekedett velem, hogy nem állhat meg a busz, de én leszálltam és velem a férfi. A baleset helyszínén voltam, ott volt egy fején sérült fickó aki megölelt és sírva mondta, hogy csak az egyikőjüknek lett jó a lapja(mármint, hogy túléli)
De én akkor már egy nővel álltam szemben aki meghalt a balesetben, így a fickó élte túl ezek szerint.
A nő nagyon gonosznak tűnt, majd a férfit és engem szeretett volna megszállni. Míg ezek történtek a férfi csak mellettem jelen volt, de nem beszélt.
Amikor a női szellem megakart szállni elkezdtem futni. (nem mintha ez akadály lenne egy szellemnek)
Majd haza értem és megint ballagás volt. De nem álmodtam álmomban...
Vajon mit jelent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!