Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent? Egyáltalán nem féltem

Mit jelent? Egyáltalán nem féltem

Figyelt kérdés

Az álmom úgy kezdődött, hogy egy ballagáson vettem részt otthon. Barátnomé volt, de egyáltalán nem érezte jól magát. Aztán valahogy hirtelen idő ugrás következett 2 nappal előrébb kb, majd mentem osztálykirándulásra. Itthon szálltam fel a buszra és indultunk is, majd pár perc zötykölődés után azt éreztem, hogy le kell szálljak azonnal. Amikor leszálltam láttam, hogy egy hatalmas baleset van, egy férfi jött velem a buszról, mert látta, hogy rosszul vagyok a Tanárnő kötekedett velem, hogy nem állhat meg a busz, de én leszálltam és velem a férfi. A baleset helyszínén voltam, ott volt egy fején sérült fickó aki megölelt és sírva mondta, hogy csak az egyikőjüknek lett jó a lapja(mármint, hogy túléli)

De én akkor már egy nővel álltam szemben aki meghalt a balesetben, így a fickó élte túl ezek szerint.

A nő nagyon gonosznak tűnt, majd a férfit és engem szeretett volna megszállni. Míg ezek történtek a férfi csak mellettem jelen volt, de nem beszélt.

Amikor a női szellem megakart szállni elkezdtem futni. (nem mintha ez akadály lenne egy szellemnek)

Majd haza értem és megint ballagás volt. De nem álmodtam álmomban...

Vajon mit jelent?

2022. ápr. 27. 06:02
 1/2 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy barátom már dolgozó személy, nagyon rég elballagott és én nem is ismertem még akkor.
2022. ápr. 27. 06:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Valaki a hátad mögött utál téged.
2022. jún. 23. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!