Mit jelent az álmom, már ha egyáltalán jelent valamit?
Figyelem! Elég undorító lesz az alábbi történet, úgyhogy nem ajánlom olyannak elolvasni, aki túlzottan vizuális típus, és/vagy könnyen rosszul lesz felkavaró történetektől!
Szóval tegnap éjjel azt álmodtam, hogy egy légy szállt a bal lábam hüvelykujjára, és belerakta a petéit. Én nem tétováztam, és egy hegyes késsel igyekeztem kipiszkálni őket, de megállíthatatlanul sokasodtak, így nem tudtam eltávolítani őket. Egyszer csak elkezdtek a bőröm alatt felmászni a lábamon. Amíg csak a lábfejemben voltak, a felső bőrréteg alatt mozogtak, így még néhányat el tudtam távolítani, de ahogy a lábszáramba értek, mélyen, a húsomban folytatták az útjukat. Ettől kezdve nem tudtam hogy mit csináljak velük. Emlékszem egy ilyen részletre, hogy egy- egy szőrszálam görcsösen megrándult néha, ami az álmomban azzal volt magyarázva, hogy ahogy hozzáérnek a kis kukacok az idegekhez, attól van. Nagyon meg voltam rémülve. Aztán végső elkeseredésemben fogtam egy pólót, ami a kezembe akadt, és azzal elszorítottam a lábam a térdemnél, mielőtt még odaértek volna. És nem csak hogy így annál tovább nem másztak már, de abban a pillanatban, ahogy elszorítottam a lábam, teljesen abbahagyták a bárminemű mozgást. Ekkor megelégedettséget éreztem, és a kétségbeesés teljesen elszállt. Ettől a ponttól semmire sem emlékszem.
Uh ez nagyon rossz lehetett🥺
Nem lehet hogy elzsibbadt a labad es azert erezted ugy mintha legy kulacokat lennenek?
Mint pl mikor szol az ebresztod es az almodban meg olyan mintha valami benyomott volna magnorol egy zenet
Es igy a kulso hatas miatt
Btw nem tudom jelent e valamit, de ahh belegondolni is rossz:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!