Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álmom?...

Mit jelent ez az álmom? Egyáltalán jelent valamit?

Figyelt kérdés

Dél-délután lehetett, a Starbucksban voltam egy plázában. Fehéres-krémszínű asztal fekete kerettel és ugyanilyen színű székek, de ezeken nem volt keret. Kevesen voltak, az asztaloknál ültek sokan, üzletemberek, ügyvédek, titkárnők, stb. Én egy fekete hajú, fekete farmeros, pólós, világos szürke pulcsis emo fiúval ültem egy asztalhoz kb. 14-15 lehetett, mindkettőnk kezében kávé. Randin voltunk és a lehető legjobban kijöttünk egymással. Egyikünk azt hiszem, hogy arcon puszilta a másikat mielőtt elbúcsúztunk. Utána felébredtem.

Az érzések amiket kivált belőlem:hiány, vágyakozás, szomorúság, mert nem létezik. Infók rólam, amik talán segíthetnek:

-Magas vagyok, de ő magasabb volt.

-Én is emo vagyok

-Ő volt az idősebb az álmomban

-Én teljesen feketében voltam, de azt hiszem az álom végére világosabb lett a ruhám és egész végig mosolyogtam.

-Neko öltözékem is volt: cicafülek és cicafarok, de a nyakörv hiányzott

Sajnos csak ennyi volt az álmom, köszönöm a magyarázatért.

2020. máj. 2. 10:48
 1/7 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni: Az egész álom nagyon életszerű volt, a fiút is mintha ismertem volna, mindent tudtam róla, pedig biztos, hogy nem láttam eddig.
2020. máj. 2. 10:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Ja és én is fiú vagyok (bi vagy talán pán)
2020. máj. 2. 10:51
 3/7 anonim ***** válasza:
76%

"Az érzések amiket kivált belőlem:hiány, vágyakozás, szomorúság, mert nem létezik."

Ezt jelenti az álmod, szerintem ennél többet ne kell beleképzelni. Ez az álom a vágyálmok közé tartozik, álmodban manifesztálódott az ideálod, akit az életben valószínű valamikor, valahol már láttál is.

2020. máj. 2. 11:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Munkaidőben(dél) és pihenőidőben(délután) a divatos(egy plázában) viselkedésről(Strabucksban). Az elfogadott társasági élet(fehéres-krémszínű asztal) nehéz(fekete) követelményekkel jár(keret) és elfogadottnak kell lennie a gondolkodásnak is(székek). Kevesen tudnak ennek megfelelni(..voltak az asztaloknál), de belenyugszanak(ültek sokan) inkább, mint harcolnak érte. Ezt leginkább az elit osztály képviseli(üzletemberek..stb.). Te viszont a szenvedélyes(fekete hajú), töketlen(fekete farmeros), laza(pólós), mégis visszafogott(világos szürke pulcsis), érzéki, fiatalos(14-15 lehetett) társaságot(randin voltunk) kedveled. Számodra a szeretet, elfogadás(arcon puszilta) a lényeg.
2020. máj. 3. 14:47
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, természetesen szívesen meghallgatok másokat is ;)
2020. máj. 3. 19:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Jól írták le fent, s megfogtad a dolog lényegét amikor leírtad hogy mit éreztél. Pont erről szólt az álmod, a vágyaidról, egy adott környezetbe helyezve ahova jársz (vagy valami hasonló helyre).

Árnyalja a képet, hogy a hiány, a szomorúság is megjelenik álmodban. Ezeket utána érzed? (mármint miután felébredtél?) Arra utalhat, hogy szeret hiányod van, kötődni szeretnél, de nincs kihez.

Hm... nyakörv... van egy másik jelentése is :D (aki tudja mire gondolok az érti)

2020. máj. 5. 23:36
 7/7 A kérdező kommentje:

#6 Aha, utána

Mit jelent a nyakörv?

2020. máj. 6. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!