Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Furcsa álmom volt, értelmeznét...

Furcsa álmom volt, értelmeznétek nekem?

Figyelt kérdés
Furcsa álmom volt. Álmomban gyerek voltam,egy osztályteremben ültünk,egyszercsak kinyílt az ajtó,és belépett egy férfi. Óriási energiák jöttek vele,szél fújt,és megrepedtek a fából készült padok. Mindenki félelmetesnektalálta a jelenséget. Magas nagydarab erős férfi volt göndör hajjal.Tudtam,hogy ő szent György,de azt is tudtam,hogy egy angyal.Azt mondta,hogy hagyjuk abba,hogy ennyi bűnt követünk el,mert a pokolra jutunk,és,hogy jobb a mennyországban utolsónak lenni,mint a pokolban magasrangú valakinek.Vélemények? Mit gondoltok? Életem legvalóságosabbnak tűnő álma volt,tuti nem egy sima álom
2020. ápr. 30. 00:04
 1/2 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy hagyd abba, hogy annyi bűnt követsz el! Amúgy nem kell mindig túl komolyan venni, lehet vallásos vagy és a belső félelmeid vetültek ki az álomban.
2020. ápr. 30. 00:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Hiszek istenben,de nem vagyok igazán vallásos. Nem járok templomba,és nem is vagyok katolikus. Soha nem álmodtam még semmi vallási támájú álmot.
2020. ápr. 30. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!