Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az álmom? Légyszive...

Mit jelent az álmom? Légyszives csak az válaszoljon, aki tényleg segíteni szeretne

Figyelt kérdés

Az első felében az volt, hogy tesómmal meg egy másik ismeretlen fiúval elmentem anyához.( tesom vele lakik, en apaval. Am en egyszer voltam anyamnal, szoval nem tul gyakori, hogy en oda menjek.)

Aztan aggodtam, mert meg se kerdeztuk, hogy elmehetek-e. Vegul nem volt baj. Leszalltunk a buszrol, o meg vart minket, ekkozben egy gyereknek magyarazta a szamoknal a tizedes, szazados jelenteset (marmint pl 1.24 és hogy ezt 24 századnak mondjuk)..

aztan elmentunk hozza, ott eppen az volt, hogy egy asztal volt, ahol az en ciccaim voltak es osszebb pakoltam, ekkozben anyam odakinn a pasijaval beszelgetett. A pasi meg neha gyanusan hatranezett ram. Egy uvegajto valasztott el munket, amu itthon is van.

Ezt kovetoen en hazaindultan. Valahogy egy boltban levo feher polcok kozott setaltam a szabad eg alatt, amikor egy hatalmas villanas tortent. Elkezdett felforsodni minden ott, ezert bebujtam a szekrenysor legalso polcara. Igy a feny engem nem ert el. Mikor elmult elobujtam. Ezutan kikerultem az urbe. Lebegtem.

Ott volt valaki osmerosom/csaladtagom, akik mondtak szinten a fenyt. Es hogy lehet veszelyes most vedofelszereles nelkul lenni az urben. Es hirtelen ott lebegett mellettem egy maszkszeru valami, amit ha felveszek, akkor kapok tiszta levegot, illetve az ugy funkcionalt meg, hogy felveszem, es bekerulok oda, mintha oabban a pici dologban laknek. Talan ossze is zsugorithat.

2020. máj. 2. 08:23
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Semmit az egvilagon nem jelent. Szivesen.
2020. máj. 2. 08:51
 2/2 anonim ***** válasza:
60%

Elmesélem egy esetemet amiből megértheted, hogy az álmaidat csak te tudod megérteni, már amennyire meglehet, mert semmi értelmük, csak az agyad rakja össze a különféle általad már látott dolgokat.

Régen a kórházban kellett lennem egy hetet a járóbeteg ellátáson, a tv-ben akkor pont Jean-Claude Van Damme hét volt szinte végig azt néztük. Szabadulásom után egy héttel vissza kelet mennem kontroll vizsgálatra, előtte egy nappal kicsit stresszese voltam, megterveztem melyik busszal mennyek, mikorra érjek be stb. és korán lefeküdtem aludni.

Az nap este álmodtam egy szokásos baromságot, hogy egy vonaton utazok Jean-Claude Van Damme-al még egy kocsikon átívelő üldözés is volt benne ami a vont wc-jében ért véget.

Ezt álmos könyvel, meg mások segítségével nem fejted meg, csak én tudom miért álmodtam vonattal, meg mit keresett ott Van Damme.

Ott basztam el, hogy nem fárasztottam le magam lefekvés előtt, akkor nem álmodtam volna semmi baromságot, ennyi.

2020. máj. 2. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!