Őszinte választ adok: a paleo diétát még soha nem próbáltam, de a mozgás sem az ördögtől való dolog. A legkönnyebben és legjobban lefogyni kevesebb kaja + mozgástól lehet.
2014. szept. 9. 18:40
2/11 anonim válasza:
Egy rokonom próbált,és egy év után nagyon beteg lett. Abba is hagyta.
2014. szept. 9. 18:49
3/11 anonim válasza:
Dehogy fogynál. Legalábbis nem lenne logikus.
Én valószínűleg jóval kevesebbet ettem (előtte nem mértem, de hatalmas vacsoráim voltak) és nem fogytam. Igaz, az én testem nagyon, nagyon szeret stagnálni, étrend-, kalória-, mozgásváltozások nem szokták meghatni.
Erős szénhidrátcsökkentés után egy ideig fogytam, majd az is megállt.
Viszont nálam az étrendváltoztatás (különös tekintettel a szénhidrát mennyiségére) mindig kalóriabevitel változással jár. Minél kevesebb a szénhidrát és több a zsír, annál kevesebb kalória kell nekem a jóllakáshoz. Így sosem tudom meg, mi lenne, ha nem változtatnám a kalóriabevitelt.
2014. szept. 9. 18:51
4/11 anonim válasza:
#2: Az nem informatív, hogy paleósan is lehet rosszul táplálkozni. Ez minden étrendre igaz, ami nem írja elő pontosan, mit s mennyit együnk (ha van olyan egyáltalán). A paleo nagyon, nagyon tág, rengetegféleképpen lehet csinálni. A kérdező a leírás alapján pont változatosan akarja (bár ha egyfajta zöldséget és magot enne és rossz irányban, az se lenne jó).
2014. szept. 9. 18:53
5/11 anonim válasza:
Nekem egy ismerősöm lett fél év után nagyon beteg tőle, semmi pénzért nem próbálnám ki. De biztosan fogsz olyat találni, aki szerint nagyon jó a paleo, mivel iszonyatosan reklámozzák, szerintem biznisz az egész, kevesen veszik a drága magyar husit.
2014. szept. 9. 19:48
6/11 anonim válasza:
Hogy fogynál már, ha egyszer többet eszel? A magvak pl. sajnos kifejezetten hizlalnak.
2014. szept. 9. 20:37
7/11 anonim válasza:
2-es, 5-ös: Akik betegek lettek, mi bajuk lett tőle? És honnan tudják, hogy attól? (Csak kérdezem, nem vagyok paleo-hívő, sőt.)
2014. szept. 9. 20:39
8/11 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy a magok "hizlalnak". Nyilván hízik az ember, ha túl sokat eszik belőlük, de ez mindennel így van, persze uborkával elég nehéz sok kalóriát bevinni :D De nemcsak az extrémitások léteznek. Az olajos magvak legalább nem szoktak sok nettó szénhidrátot tartalmazni, ami fogyás szempontjából is jó. Viszont zsírosak, emiatt laktatnak. Én szeretem a tömény ételeket, nekem velük érdemes és lehetséges fogyni. Térfogatnak pedig ott a zöldség.
2014. szept. 9. 20:40
9/11 anonim válasza:
7 Ciklusa teljesen kimaradt (20 éves nő), vérképe teljesen rossz lett, bármilyen szénhidrát-beviteltől azonnal elaludt, viszont éjjel nem tudott aludni, nem tudom mi lett vele azóta, amikor én találkoztam vele, akkor éppen egy alternatív gyógymóddal igyekezett kezeltetni magát, azt sem tudom, hogy mennyire tartotta be jól a paleo-s elveket, de amiket elmondott az alapján stimmelt a dolog, csak húst evett és némi zöldséget, biztosan bele lehet kötni abban, ahogyan csinálta. Számomra onnantól kezdve hülyeség a paleo, hogy nincs benne gabona, ennek semmi értelme nincs, pl. a rizsnél ártatlanabb kaját el sem tudok képzelni.
2014. szept. 9. 21:14
10/11 Mi közöd Tőle válasza:
Csak jókat tudok nyilatkozni róla így 1,5 év távlatából. 25 kiló mínusz, SOKKAL jobb egészségi állapot, mint előtte bármikor. Az alap feltevésedre a válasz az nem természetesen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!