Őszinte és valós válaszokat szeretnék tényleg kapni, csak az válaszoljon légyszíves aki próbálta?
Elsősorban a paleo diétára lennék kíváncsi, saját tapasztalat érdekelne aki így táplálkozik
tegyük fel, hogy ettem egy nap 2000kcal szénhidrátból főleg
most ennék 3000kcal magvakból, tojásból, húsból, gyümölcsből, zöldségekből
ugyanannyit mozognék, ugyanígy élnek, csak az étkezésem változtatnám meg
fogynék?
Én szoktam lenni a középút :D Bő 1,5 év, nem 100%-os paleo, de közel hozzá. Simán a paleótól nagy felesleggel sem fogyok, ez azért nem automatikus.
Az egészségem mit sem változott, ugyanez volt akkor, amikor vega lettem. Előtte sem volt különösebb bajom, utána sem. De azt észrevettem, hogy kevés szénhidráttal és sok zsírral érzem magam a legjobban, legenergikusabban, étkezés után a legkönnyedebben :) Nem mindenki ilyen, én igen.
A rizzsel nekem sincs bajom, épp csak nem eszem jelenleg. Később se fogom túlzásba vinni, annyi finomabb s nekem jobban eső étel van...
A párom félig rizsen, félig paleo ételeken él, neki az a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!