Pizzafutár munkáról lenne pár alapvető kérdésem! Aki dolgozik, dolgozott vagy ismerőse van így, légyszíves válaszoljon. Kérdőjel a végére, mert muszáj:?
Hiteles infókat kérnék pizzafutároktól vagy olyanoktól, akik ismernek futár és tőle tudják.
A következők érdekelnek:
1 - Átlag, napi hogy km-t kell menni?
2 - Hány óra a munkaidő?
3 - Milyen városban dolgozik? (kicsi, nagy? legjobb, ha nagyjából tudja mekkora a lakosság)
4 - Kocsi vagy motor? Milyen típusú?
5 - Mennyi benzin fogy meló közben 100 km-re számolva?
6 - Fizetik e a benzint vagy saját költség?
7 - Naponta átlagban mennyi a hazavihető azaz nettó, minden költség/kiadás utáni fizetés?
Tiszta képet szeretnék kapni erről a munkáról, mert lehet én is bevállalom valamikor.
Ha van bármi, amit fontosnak tartasz még leírni, csak nyugodtan!
Remélem minél többen írnak. Köszi!
1 - Átlag, napi hogy km-t kell menni?
Megrendelésfüggő. legkevesebb 20km volt, legtöbb 110km
2 - Hány óra a munkaidő?
Ahol én voltam ott 12, vagyis úgy ment, hogy de 10 től volt rendelésfelvétel du 23ig, + míg ki nem vittem azokat, szóval max fél 1re végeztem.
3 - Milyen városban dolgozik? (kicsi, nagy? legjobb, ha nagyjából tudja mekkora a lakosság)
vidék, 4500 lakosú település
4 - Kocsi vagy motor? Milyen típusú?
saját autó, 1,3as swift
5 - Mennyi benzin fogy meló közben 100 km-re számolva?
5 liternél az én autóm nem eszik többet még télen sem, szóval 5.
6 - Fizetik e a benzint vagy saját költség?
fizette ha cég nevére kértem számlát, ha nem volt számla akkor nem fizette.
7 - Naponta átlagban mennyi a hazavihető azaz nettó, minden költség/kiadás utáni fizetés?
Én 5e-et kaptam fixen, + borravalóból 2-3e ft összejött. Bár ez megrendelésfüggő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!