Mit jelenthet ez az "álom"?
Figyelt kérdés
Már 1 hete elalvás előtt, olyan félálomban ezeket a "rémálmokat" élem át ahol nagyjából nem látok semmit csak feketeséget, de nagyon hangos zúgó, recsegő hangokat hallok egész végig. Leginkább az összegyűrődő alufóliához tudnám hasonlítani. Ebben az állapotban tudatában vagyok annak, hogy megint ez történik velem, de olyan mintha egy örvény rántana be az álomba, és minden erőmet össze kell szednem, hogy ne szippantson be, és kinyissam a szemeimet. Nem tudom, hogy ott mi várna rám, de van egy olyan érzésem, hogy nem akarom. Mindig arra riadok fel, hogy kapkodom a levegőt, és nem tudom mozgatni a végtagjaimat. Valaki tudna tanácsot adni hogy ilyenkor mit lehet tenni, és hogy miért történik ez?2022. ápr. 23. 23:49
1/5 anonim válasza:
Próbáld meg élvezni. Őszintén mondom.
2/5 anonim válasza:
Szerintem cseng a füled elalvás előtt, és ez ránt be. A fülcsengés nem csak csengő hang lehet, hanem bármilyen zaj. Nagyon kellemetlen, nekem is van ilyen, vízcsobogást hallok, mintha egy kút vagy forrás lenne a hallójáratomban. Nagyon hangos este, amikor csend van, és generál olyan álmokat, amelyikekben víz folyik.
A fülcsengést sokminden kiválthatja. Kezdtél mostanában új gyógyszert szedni? Lehet mellékhatás. De lehet betegség jele is. Abból, hogy ilyen üres rémálomba vált nálad arra gondolok, hogy stresszes lehetsz. A stressz is kiválthat fülcsengést.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem szedek gyógyszert, de a stressznek tényleg köze lehet hozzá, köszönöm a válaszokat.
2022. ápr. 24. 11:30
4/5 anonim válasza:
Alvásparalizis vagy testen kívüli élmény kísérő jeleségeit tapasztalod.
5/5 anonim válasza:
A küszöbön vagy,a tudatalattid nyílik ilyenkor,a paralízis szorosan összefügg az irányítás feladással és a bizalom állapottal..csillagfürtnek igaza van,hagynod kell különben rád borítják,akkor már legyél aktív szemlélő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!