Mit jelenthetnek ezek az álmok?
Olyat álmodtam, hogy apámmal beszélgettem, és odajött egy leány, aki teljesen masnak adta ki magat, mint ami a valódi neve, es volt egy baratnoje és ebből valahogy elindult egy veszekedés, és hirtelen kiakadtam, mert álmomban úgy beszéltek velem, mint a kutyával. Nem vagyok egy erőszakos ember, sosem ütnek meg egy lanyt sem, de ott az almomban ellöktem a lanyt. A szomszédok es minden ember elkezdett rám förmedni, hogy tehettem, mit képzelek. Itt kiakadtam és elkezdtem ordítani, hogy ne szoljanak bele a dolgomba, nagyon nagyon mérges voltam, az egesz utca kijött ,hogy megvető pillantást vegyenek rám.
Közben érzékeltem, hogy az egyik lány nem volt önmaga, mintha a háttérből iranyitanak. Ereztem is, hogy a helyi park felől jön valami gonosz aura. A járdán volt egy vértócsa, azt megnéztemy hozzányúltam. Továbbra is mérges voltam. Elkapott a vérszomj, és elkezdtem rohanni a park fele, hogy leszámoljak a lénnyel, ami ottvan. A vak sötétben berohantam a parkba, és egy pillanatra éreztem a testét. Nagy volt, és szőrös. Mintha egy állat lett volna, habár előtte megvoltan győződve, hogy valami már, emberi alakot öltött lenyrol van szó. Vabar ez a része már lehet nem is fontos annyira, csak az agyam kreált valamit ods, kitudja.
Ördögi, démonikus erők szeretnének az uralmuk alá hajtani.
Még álmodban is le akarnak uralni. programozni szeretnének.
Kérj segítséget egy karizmatikus keresztény lelkipásztortól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!