Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthetnek ezek az álmok?

Mit jelenthetnek ezek az álmok?

Figyelt kérdés

Kisebb koromban voltak furcsa, és nyomasztó álmaim, de sosem tudtam őket hova tenni. A legtöbbje ezeknek már kissé homályos, tehát nem emlékszem teljesen rájuk, de megpróbálom leírni az összeset, szóval lehet kicsit hosszú lesz.

1: Amit előjáróban tudni kell az az, hogy ahol most lakunk ház, azt nem vásároltuk, hanem miután a szüleim elváltak, és apukánkkal elköltöztünk, akkor mi építettük a házat, szóval saját építésű. Amikor kész lett a tetőtér, akkor egyszer itt aludtunk, és akkor álmodtam ezt.

Az álomban is éjszaka volt, és a nővéremmel álltunk kint az udvaron, egy kád mellett, ami még nem volt beépítve a fürdőszobába, mert akkor még tartott az építkezés. A kád mellett volt egy gáztűzhely, amin cigicsikkek voltak elnyomkodva. (Anyukám dohányzott egyedül, szóval csak hozzá tudom kötni.) Éppen vizsgáltuk tesómmal a csikkeket, amikor elnéztem a kapu felé, és láttam hogy az utcán a kapunk előtt állt 2 rendőrautó, villogott is kéken-pirosan. Viszont hirtelen átjött a kapun egy fiú, mármint szó szerint átjött a falon, és elindult felém. Minél közelebb jött, annál jobban elkezdtem szorongani, végül amikor már csak 2 méter távolság volt közöttünk, felsikítottam a valóságban, és felébredt apukám is, meg a tesóm is. (Ekkor lehettem kb 7-8 éves)

2: Szintén ennél a háznál játszódik ez az álmom is.

Ebben az álomban is éjszaka volt, én pedig az utcán voltam, és éppen mentem a kapu felé, de a kapu mellett egy rézből készült emberszobor állt, aki egyenesen nézett előre, közben egy puskát fogott a kezében. (asszem légpuska a neve, az a nagy.) Én ezt furcsáltam, és miközben lassan mentem a kapu felé, folyamatosan szemmel tartottam. Félúton viszont megmozdult, és elkezdett felém sétálni, én pedig futni akartam, de képtelen voltam rá. Mint valami csiga kb. A szobor pedig nyilván utolért, én pedig felébredtem. Ami ebből az álomból legjobban megmaradt, az szintén az iszonyatos szorongás ás félelem, amit akkor éreztem. (Amikor ezt álmodtam, szintén 7-8 éves lehettem)

3: Szintén ennél a háznál történt, pontosabban az utcán. Beszálltam egy kamionféle járműbe egy idős nő és férfi mellé, és amikor elindultunk (a néni vezette a járművet), valami iszonyat gyorsan mentünk. Tehát így 1 másodperc alatt mentünk vagy 150 métert, viszont utána valami rohadt nagy kéz visszahúzott oda, ahonnan indultunk, a házunk kapuja elé. Újra elindultunk, viszont ismét visszahúzott a kéz minket, ezután felébredtem.

4: Ismét ugyanitt játszóik, ismét az utcán, ez egy hasonló álom, annyi különbséggel, hogy a másik irányba indultunk el, viszont itt már lassan. Ez az álom is éjszaka játszódott, szóval a fényszóró be volt kapcsolva, és az egyik pillanatban csak annyit látunk, hogy egy másik kamion jön velünk szembe, ugyanolyan sebességgel, mint amivel az előző álomban mentünk. (Meg nem írtam le, de a néni meg a bácsi itt is itt volt, de továbbra sem ismerem őket.) A kamion belénk is csapódott, de nem roncsolódott semmi, itt is a néni vezette a járművet, és el is kezdtünk tolatni, mentünk is valameddig. Ezután viszont a másik kamion kezdett el tolatni, akkor pedig mi indultunk el utána. Itt nem emlékszem hogy szorongtam volna, de arra viszont igen hogy amikor belénk rohant a másik kamion, akkor megijedtem.

5: Ismét ennél a háznál vagyunk, itt most annyi, hogy nem az utcán, hanem az út túloldalán szembe, ahol egy szántóföld van Illetve itt nem éjszaka volt, hanem csak szürkület. Kukoricás volt ültetve, viszont nagyon magas volt az összes, tehát nem láttál ki felül. Amikor elkezdődött az álom, akkor még az úton álltam, viszont bementem a kukoricásba, mert valakit kerestem. Nem tudom kit, asszem valami velem egyidős barna hajú kislányt, (itt nem tudom hány éves voltam, de nem voltam több 10-nél) Nem ismertem ezt a lányt se, de ennek ellenére kerestem. Viszont mindig összetalálkoztam valamilyen állattal, akik mindig jöttek utánam, és minél bentebb mentem, annál veszélyesebb állatokkal találkoztam össze, és egyre több állat jött utánam, illetve egyre gyorsabban. Egyre jobban kellett sietnem hogy megtaláljam azt akit keresek, illetve egyre jobban veszélyben éreztem magam, és a szorongásom egy egyre jobban növekedett. Végül kirohantam a kukoricásból, és feladtam a keresést annak ellenére, hogy egész messzire bementem.

Bármennyire is gondolkodtam ezeken az álmokon, sosem tudtam rájönni a jelentésükre, illetve hogy miért volt több dolog is megegyező az összes álomnál? Pl mindegyiknél iszonyatos szorongás, mindegyik éjszaka játszódott (kivétel az utolsó), illetve mindegyik ugyanazon a helyszínen, legalábbis a közelében. Ezeknek az álmoknak mi lehet a jelentése?

2021. dec. 23. 12:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem régen volt néhány tudatalatti félelmed a házzal kapcsolatban. Új és ismeretlen hely, nem tudtad, mire számíts, amikor megépítettétek. Lehet benned volt egy félelem, hogy nem tudsz onnan hova menekülni, ha baj történik. És a gyerekek fantáziája igen élénk tud lenni, pl. ott a kukoricás, ahol bárki/bármi el tud bújni, és előjöhet onnan. Nem véletlenül álmodtál egyre veszélyesebb állatokkal. Ez is a félelmed tárgyát tükrözi.
2021. dec. 23. 16:12
 2/4 A kérdező kommentje:
És az utolsó álomban a kislánynak volt valami jelentése? Mármint akit kerestem, de végül nem találtam meg? Mintha kötődtem volna hozzá, szóval az álomban fontos volt számomra.
2021. dec. 24. 10:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet valami küldetésed van de félsz elindulni.
2021. dec. 30. 03:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Itt a hely és az időpont lehet fontos. Esetleg lehet valami gáz azzal házzal, hellyel, még ha ti is épitettétek.jelezhet multat, múltban történt dolgokat, de akár jövőt is.

Az is lehet, hogy vannak ott helyhez kötött entitások, amik üzennek neked. Minden esetre én nem látom túl boldognak mindazt, ami téged a házhoz köt.

2022. jan. 18. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!