Mit jelenthet halott madarakkal álmodni?
Ma olyat álmodtam, hogy voltam egy faluban ahol a régi nyaralónk volt és elkezdtem mobillal fotózni a helyet, közben ahogy léptem a füvön, sok halott madarat láttam és majdnem rájuk léptem úgy kiálltak a csőrük. Mondjuk itt közre játszhat, hogy pár nappal ezelőtt egy halott galambot láttam a folyosónkon, később meg meghalt egy korábbi iskolám igazgatója akit azért kedveltem. De ezek mellett milyen jelentése lehet ennek az álomképnek úgy általánosságban ha előtte nem gondolsz erre?
Megjegyzés: olyanok légyszi ne írjanak akik csak olyat írnának, hogy "ennek nincs jelentése" "semmit nem jelent" vagy alapból nem hisz az álomfejtésben oké? :) Olyanok írjanak akik szeretnek álmokat fejteni.
1.ennyire nehéz volt megérte i amit írtam? :
olyanok légyszi ne írjanak akik csak olyat írnának, hogy "ennek nincs jelentése" "semmit nem jelent" vagy alapból nem hisz az álomfejtésben oké? :) Olyanok írjanak akik szeretnek álmokat fejteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!