Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

(A szövegben ha azt írom hogy férfi az a fekete hajú, öltönyös személy)

Szeretnék véleményt kérni mivel bárhol kerestem nem találtam egy jelentést se az álmaimnak. Az első álmom körülbelül 3-4 éve volt egy olyan 175-180 cm magas, rövid fekete hajú , borostás, fekete öltönyt fehér inget és fekete nadrágot viselő férfival fogtam kezet, sajnos csak ennyi maradt meg az álomból. A következő álmomban pedig mintha egy sereg, az biztos, hogy tömeg borult térdre elöttem amikor angyal szárnyaim nőttek a tömeg nem emberekből állt inkább árnyakból. A következő álmok ennyi idő elteltével nem rég voltak. Az elsőben ugyan az a férfi akivel kezet fogtam elvitt egy erdőbe, ahol rám rakott 2 darab karkötőt amik fájdalmat okoztak, elő törtek az angyalszárnyak a hátamból és el ájultam. A következő álomban egy díj át adási ceremónián voltunk ami egy templomban zajlott rajtam bordó ing volt egy fekete öltönnyel, magasabb voltam mint a valóságban kb 5 centivel és rövidebb hajam volt mint akkor, amikor álmodtam, a ceremónián mondták a férfinak a nevét, de ő eltűnt valahova ezért el indultam azzal az indokkal, hogy átveszem a “főnököm” díját, ekkor a ceremónia vezető rám rakott két ugyan olyan karkötőt mint az a férfi, ekkor megfordultam és ez a férfi ott állt a mostani párommal kézen fogva, ezért dühbe gurultam és előjöttek az angyal szárnyak, a férfi elkezdett felém futni miközben azt mondta “ennek ez elött sem lett jó vége”, én a ceremónia vezető felé indultam azzal a mondattal, hogy “vissza kapod a fájdalmat halandó” és amikor meg akartam ütni el ájultam. Az ezt következő álomban a férfival egy hegyen voltunk ahol az évszakok teljesen káoszban voltak a hegy egyik végén nyár volt a másikon tél, középen pedig egy tavaszias nagy erdő, a téli részen alvó indiánok között lépkedtem, érezhető volt hogy a táborukban vagyok, ők felkeltek és meg akartak minket támadni a nyilaik nem értek el hozzánk, ekkor a férfi megszólalt “gyere menjünk nem kell bántanunk őket” ez volt a legutolsó álmom ezzel a férfival azóta azaz 2 hónapja álmodtam vele utoljára. Ha valaki esetleg tudna bármit hozzá fűzni megköszönném. Hiszek a spiritualitásban, angyalba, démonba szóval bármilyen magyarázatok jöhetnek. Akik nem hisznek hasonlóakban kérem őket ne válaszoljanak feleslegesen ne raboljuk egymás idejét csak segítőkész kommenteket szeretnék, esetleg még pszichológiai magyarázatra is kiváncsi lennék mik azok az indokok, amik hasonló álmokat válthatnak ki. Előre is köszönöm a válaszokat.

2022. ápr. 18. 09:27
 1/3 A kérdező kommentje:
Azt ki felejtettem, hogy miután a nevét mondták, arra nem emlékeztem és mai napig sem emlékszem.
2022. ápr. 18. 09:29
 2/3 Nandi1988 ***** válasza:

Nem vok álomfejtő sem pszichológus, viszont láttam dolgokat látni is fogok. Ez 1 adottság, mondjuk így, emiatt sok olyan "furcsa" körbe bekerültem eleinte, ahol ehhez hasonló vagy érdekes dolgokat halottam.

1. Egy csaj mesélte, hogy elment vmi öreg csajhoz masszázsra és amikor hátát masszírozta, akkor ott furcsa bizsergő érzést érzett, mikor az asszony elmondta, hogy azok a "szárnyai helye".

2. Ültem kocsiba épp mentünk vhova, amikor semmiből olyan látomás fogadott, hogy angyali seregek jelentek meg előttem.

3. Van olyan ismerősöm, aki egész nap teremtővel beszélget és tudja nagyjából az "isteni tervet".

4. Youtube tele van olyan oktató videókkal de ismerek is ilyet, akik kitudnak lépni testükből és dimenziók között is tudnak járkálni.

Szóval jah az álmod ezekhez képest eltörpül már megbocsáss, hogy így mondom, viszont érezd magad kiváltságosnak.

Valószínűleg az "odaát életedet" látod álmaidban, viszont ezt mástól halottam, ha ott megsérülsz akkor az energia rendszerben benne lesz itt is. Ezt én is éreztem 1 1 utazásom során, ahova nem kellett volna mennem. Összességében e téren van vmi tudásod, amit fejlesztened kell, nem mondom azt hogy angyal vagy vagy sem, de lehet hogy fényküldött és ebbe a szimbolikus formába akarják veled tudatni, viszont ha ez igaz, akkor nem fognak békén hagyni addig, amíg nem foglalkozol azzal, amivel kellene neked és sok ilyet láttam. Az én életemben túl sok volt az olyan, amikor cska úgy véletlenszerűen állásoktól függetlenül, és jól kerestem hirtelen eltávolodtam és ezzel kellett foglalkoznom. Más lehet évekig tanulja azt sazrt sme tudd nekem meg csak úgy jön.

2022. ápr. 19. 23:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat, hasznos információkat találtam benne.
2022. aug. 28. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!