Az álmaim sötétek és kimerítőek, miért van ez?
Stressz. Borús gondolatok terhelik az agyad és alvás közben is agyalsz így bár a test pihent szellemileg leterhelt/fáradt vagy.
E/2 be írtam, de nekem ez okozta.
Nekem napokig volt ez mikor a Bucha (ha jól irom, Ukrán vérengzés) városában készült legyilkolt lakosság fotói megjelentek és rájuk néztem.
Pont ugyanez volt. (indítottam is róla kérdést akkoriban)
Kérdező, én dettó így érzek, de szerintem meg is van az oka, és legalább én sejtem is, csak változtatni nehéz rajta.
Nem, nem a kaja... De Senior Séf, mondd meg mit kéne (t)ennünk akkor, ha csak ennyi a bajunk?
#5 ez mindegy szinte, ha stresszesen általános rossz közérzettel éli az ember napjait, azon a legkényelmesebb ágy sem segít.
Én speciel 10 órakor vagy előtte fekszem, előtte gépezek vagy olvasok, az ágy igen, kényelmes, enyhe légmozgás van, 18 fok körül éjjel, inni ha felébredek. Vitamint több fajtát is... Zuhanyozni? Ki fekszik koszosan le...?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!