Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az álmaim sötétek és kimerítőe...

Az álmaim sötétek és kimerítőek, miért van ez?

Figyelt kérdés
Minden álmomnak nagyon sötét hangulata van.. sötét helyszínek, sötét karakterek, szomorú vagy ijesztő hangulat és mindig nagyon nagyon hosszú az álom. Óráknak vagy volt már hogy egy napnak is érződött egy álom. Miután felkelek fáradt vagyok, de van hogy még fáradtabb mint mielőtt lefeküdtem aludni. Ennek lehet köze ahhoz hogy mostanában nem vagyok túl boldog? Komolyan már le sem merek feküdni aludni, mert félek hogy megint órákig egy sötét helyen kell lennem csakhogy fáradtan keljek fel..

2022. ápr. 23. 06:59
 1/7 anonim ***** válasza:
81%

Stressz. Borús gondolatok terhelik az agyad és alvás közben is agyalsz így bár a test pihent szellemileg leterhelt/fáradt vagy.

E/2 be írtam, de nekem ez okozta.

2022. ápr. 23. 07:12
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
Valami hasonlóra gondolok, mint az első. Esetleg a hellyel van baj, ahol laksz.
2022. ápr. 23. 08:00
 3/7 anonim ***** válasza:
58%
Ugyanígy vagyok, nagyon stresszes ember vagyok.
2022. ápr. 23. 08:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem napokig volt ez mikor a Bucha (ha jól irom, Ukrán vérengzés) városában készült legyilkolt lakosság fotói megjelentek és rájuk néztem.

Pont ugyanez volt. (indítottam is róla kérdést akkoriban)

2022. ápr. 23. 11:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Mikor szoktál lefeküdni? Mit csinálsz előtte? Kényelmes az ágy? Levegő van? Nincs túl meleg vagy túl hideg? Enni, inni szoktál? Szedsz valamilyen vitamint? Nem túl magas a párna? Mozogsz rendesen? Este szoktál zuhanyozni?
2022. ápr. 24. 00:38
 6/7 Senior Séf ***** válasza:
100%
Felborult bélflóra okozhat akut mérgezésszerű állapotot. A mai ember pedig messze nem azt eszi, amire termett.
2022. ápr. 24. 16:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Kérdező, én dettó így érzek, de szerintem meg is van az oka, és legalább én sejtem is, csak változtatni nehéz rajta.

Nem, nem a kaja... De Senior Séf, mondd meg mit kéne (t)ennünk akkor, ha csak ennyi a bajunk?

#5 ez mindegy szinte, ha stresszesen általános rossz közérzettel éli az ember napjait, azon a legkényelmesebb ágy sem segít.

Én speciel 10 órakor vagy előtte fekszem, előtte gépezek vagy olvasok, az ágy igen, kényelmes, enyhe légmozgás van, 18 fok körül éjjel, inni ha felébredek. Vitamint több fajtát is... Zuhanyozni? Ki fekszik koszosan le...?

2022. ápr. 25. 11:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!