Miért nem tudok álmodni róla?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok valakibe már évek óta akivel sosem találkoztunk és nem fogunk tudni már (meghalt). Napközben nagyon sokat van a fejemben, szinte 0-24 viszont az a furcsa hogy álmodni sose szoktam róla. Olyan álmaim vannak ritkán hogy keresem őt valahol vagy valami információt keresek róla de azoknak is mindig az a vége hogy nem találom , nincs ott és csak az ürességet érzem.
Miért lehet az hogy sose jelenik meg álmomban?
Tudom hogy a kérdést ezotéria kategóriában tettem fel de a pszichológiai oka jobban érdekelne a dolognak, mondjuk bármilyen véleményt szívesen meghallgatok róla.
26/n
2022. ápr. 21. 08:26
1/3 anonim válasza:
Azért mert meghalt, már nincs vele dolgod.
2/3 anonim válasza:
A hiánya jobban foglalkoztat, mint ő.
Én is szerelmes vagyok valakibe, akivel nem találkoztunk, de ő nem halt meg. Én se álmodok vele sose, sajnos.
3/3 anonim válasza:
Találkozz vele tudatos álomban, elalvás kozbe maradj tudatodál, gondolj rá es találkozhatsz vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!