Vonattal álmodni mit jelent ?
Vettem egy jegyet egy több napos útra,ott voltam az állomáson és kerestem a vonatot de nem találtam,nem estem pánikba .
Mit jelenthet?
Valamit mostanában elhatározhattál, hogy megcsinálsz (akár egy nagyobb célt), de úgy néz ki, hogy az élet közbeszól (nem indul a kiválasztott vonatod, nincs az állomáson). Dóntés elött vagy, új vonat vagy vársz a régire, amire már jegyed van (már egyszer döntöttél mellette). Nem esel kétségbe, mert nem tartod akkora dolognak. Lehet, hogy tényleg valami kis dologról van szó, de a személyiséged is benne van ebben. Rugalmas vagy, nem félsz akkor sem, ha már az indulásnál változtatnod kell.
Én erre gondolok, de azért te is gondolkodj el nincs-e más szimbólum az álmodban vagy neked mit jelent a vonat. Lehet, hogy valami nagyon sajátosat véletlenül. Azt is vizsgáld meg, hogy milyen élethelyzetben vagy, illik-e rád a leírás.
2-es
Wow !!!!pont ezért hiszek az álmokban,Mert néhány sorból valaki ilyen Frankón leírja mi van.
Munkahelyet váltottam,és az a vonat amire szálltam mert azt hittem az az enyém,az ment volna abba a városba ahol eddig dolgoztam.
Gyors leszálltam és kerestem tovább.
Igen, eddigi munkahelyem tökre tett.
Ott hagytam egy hete mert bele betegedtem, pszichiáterhez járok és a tegnapi terápián mondta el mi lehet a bajom (szeretet hiány ) és lettem sokkal jobban.
Ezért is érdekelt volna az álom jelentése mert sejtettem hogy ezzel kapcsolatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!