Mit jelenthet sínekkel/vonattal és vízzel álmodni?
Figyelt kérdés
Már szinte midenhol utánna olvastam ahol tudtam, de nem találok rá megfejtést.
Minden nap ezekkel álmodok. Vagy folyón evezek, míg sínekhez nem érek, majd az állomásig követem. Vagy volt olyan, hogy álltam kocsival a vasúti átjárónál, majd jött a vonat, a sínek vizen úsztak, nem tudtam átmenni rajta.
A víz soha nem tiszta, mindig olyan mint egy zavaros folyó.
Valamit jelentenie kell, ha hónapok óta ezzel álmodok (vonattal 2015 óta).
2021. jan. 1. 03:13
1/7 anonim válasza:
Azt, hogy sürgősen ki kell menned a mosdóba.
2/7 Grimfox válasza:
A vonat nálam mindig rémálom-jellegű. Még ha nem történik semmi különösen nyugtalanító, akkor is a vonatos álmok nyomasztók. Amennyire tudom, ez mindenkinél így van. A vonat valamiért egy univerzálisan negatív szimbólum. Általában életúttal szokták azonosítani. A folyó hasonló szimbolikájú, de vannak eltérések. Sodródás, lassú haladás, ha keresztezi az utadat, akkor pedig egy olyan áramlat, ami akadályoz a jelenlegi életedben való előrehaladásban. Ha a vasút, és a víz együtt jelenik meg, az duplán kellemetlen lehet. A vasútállomások szimbolikája kicsit nyugatóbb, bár nem minden esetben. Pihenőhelyeket, biztos pontokat jeleznek egy amúgy egyenes, és kopár útvonalon, amin a vonat, ami a haladó életedet jelképezi, akkor is halad, ha te nem feltétlen akarsz arra menni. (például a rossz vonatra szálltál fel alapfelállású álmokban)Ha megpróbálsz átkelni a sínen merőlegesen, akkor azt az életutat nem akarod követni. Esetedben a víz sodrása akadályoz az átkelésben, ami valószínű, hogy egyfajta tehetetlenségre, a kényszerű sodródásra utal az adott irányba. Esetemben általában azért nem tudok átkelni, mert mindig jön a vonat, amikor megpróbálom, és ha véletlen át is tudok kelni, az is egy rakás vonat szerencsés elkerülése után sikerül csak. Maga a vasúti sín is szimbólum, vonat nélkül. Ha követed gyalog, az önként történik, bár ott is valamilyen célt akarsz elérni. De nem passzívan kell várnod, míg megérkezik a vonat, és általában a sín oda vezet, ahova menni akarsz, nem választasz rossz sínt úgy, mint amikor rossz vonatra szállsz fel. A kisikló vonat szimbolikája a legrosszabb. Félresiklott életutat jel jelent.
3/7 anonim válasza:
Vonat, lemaradni,lekésni valamiről.
Zavaros víz betegség.
Nem jó álom.Nehézségeket mutat amivel meg kell küzdeni.
4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm.
2021. jan. 1. 11:49
5/7 Grimfox válasza:
Furcsa, hogy a vasút még csak alig több mint 200 éve létezik, de már most univerzális álomszimbólummá vált. A folyónál érthető a dolog, azok mindig is jelen voltak. De a vasút új, és mégis általános szimbólum, és különleges képzettársításoktól eltekintve mindig valamilyen negatív töltetű, nehézséget, vagy még rosszabbat jelentő álomjelkép.
7/7 anonim válasza:
A víz betegséget jelent, a zavaros víz főleg, ezt tudom. A sinek nem tudom mit jelenthetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!