Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Tigrissel és kutyával álmodni...

Tigrissel és kutyával álmodni mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Próbáltam elgondolkodni rajta, hogy számomra mit jelenthet, de nem jöttem rá.

Álmomban az ágyamban voltam, és volt körülöttem egy tigris, próbáltam nem mozdulni, nehogy észrevegyen, de észrevett és rám ugrott.

Utána a kutyával ugyanez.

A tigristől féltem, a kutyánál meg ez a "jaj hagyjál már" érzésem volt.

Mi lehetett ez?

2022. márc. 20. 11:01
 1/3 szkeptik_killer ***** válasza:
100%
Egy személy az életedben próbál rajtad keresztül előnyhöz jutni (tigris), egy másik (kutya) pedig mindkettőtöknek előnyös kapcsolatot kínál. Te még nem döntöttél. A tigris szerencsét is jelent, jobb döntés lehet, de nagyobb a kockázat is.
2022. márc. 20. 12:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Válaszút előtt állhatsz az életedben vagy egyszerűen több lehetőséged van. Az egyik nagyon új és veszélyes, megkörnyékez, nehéz elutasítani. A tigrist ellenséggel, fenyegetéssel szokták azonosítani és ezt a hozzá kapcsolódó érzéseid is alátámasztják. Ez egy helyzet vagy ember, amitől nagyon tartasz, de elkerülhetetlennek is érzed.

A kutya hűséges barát, régóta az ember társasága. Ez lehet egy régi út, amit jársz, amit kicsit már meguntál. De jelezhet álnokságot, csalást is egy olyan helyzettől/embertől, amiben/akiben teljesen megbíztál.

Nehéz megmondani, mivel nem ismerem a nemedet, élethelyzetedet. Utalhat a két állat szerelmi életre is, de két vizsga kimenetelére is, vagy álláskeresésre akár. Attól függ téged mostanában mik nyomasztanak.

2022. márc. 20. 13:59
 3/3 A kérdező kommentje:

Állással kapcsolatos valószínűleg. Olyan munkahelyem van, ahol úgy érzem olyan dologba ölöm az energiámat, ami teljesen felesleges számomra, és 0 közöm van hozzá.

De nem tudok váltani, mert nem igazán találok jobb lehetőséget, ötletem sincs merre váltsak.

N

2022. márc. 20. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!