A kínai horoszkóp szerint tigris a tigrissel összeillő? (bármilyen szempontból nézve)
Igen, szerintem jobb párosítás mint a tigris és kakas. Szegény kakasból nem maradna semmi. Bár mondok valamit:
semmi köze nincs a horoszkóphoz a szerelemnek/ "összeillőséghez".
Tudod a jegyek nem azt jelentik, hogy ki kivel mennyire illik össze, hanem hogy milyen egy ember általános jelleme.
A többi már egyénfüggő. Egy Tigris éppúgy kijöhet egy Kecskével, mint egy Kakassal, kár lenne ennyire hiini az ilyen dolgokban.
A személyiséget meghatározzák, ezt elismerem, mert én is sokat foglalkoztam vele, de a szerelem már nem a csillagokon múlik.
Jogos a kérdésfeltevés!Ugyanis a horoszkópok (mindegyik)
készítenek párosítást,hogy ki-kivel illik össze.42.éve vagyunk házasok (gond nélkül)És nem vagyunk összeillők a horoszkópok(!!) szerint.
Szerintem azok összeillők akik megértik egymást és tisztelik egymás értékeit!
Szerintem jó, ha figyelsz arra, hogy olyan partnert válassz, akivel jobban kijöhetsz. De ez csak egy útmutatás. Akarattól függ, hogy kivel tudsz jó párost alkotni, mert meg lehet találni azokat a közös dolgokat, amik összekötnek két embert...:)
Egyébként a tigris- tigris párosítás szerintem eleve jó, hiszen mindkettőjükben van hasonló.
jaj ne már..
A párom kakas volt, és tigris, hát néha összeugrottunk...
Én nem türöm a kicsinyességet, a kakas mega szemétdombon szeret uralkodni.. nem jó párositás.ű
Viszont a harmóniát mind a kettő szereti.
Szerintem a tigris a kutyával jön ki ,mert a kutya hüséges és barátságos.
A kigyót szerintem ki nem állhatja, mert alattomos, akkor is ha ilyen zodiákus nincs is.
A kakas kakaskodik, nem jó.
A ló talán jó, de ha okosabb a tigrisnél azt az állatok királya nem szereti.
A majom jó lehet ,egy darabig, amig szórakoztató.
Egyszóval a tigris, csak egy másik tigrissel érezheti jól magát :D
vicc volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!