Nagyon félek lehet hogy leszbikus vagyok??
Figyelt kérdés
Álmomban láttam egy olyam személyt pontosabban lány akivel csak össze néztünk és ilyen ártatlan, elfogadó nézése volt, utána olvastam hogy mi lehet ez írták:Egy önmaga előtt is rejtett tulajdonságát, vágyát képviseli, amely megmozdult Önben, meg akar jelenni. Ha felkészült rá, kedvező fordulatot hozhat életében. Idézze fel, milyen volt a viszonya hozzá: ellenséges, elfogadó vagy baráti. Ennek megfelelően lesz könnyebb vagy nehezebb az elfogadása. Nőknél gyakori, hogy az idegen férfiben felfedezett tulajdonságokat nem találja meg társában.2022. ápr. 10. 13:43
1/11 A kérdező kommentje:
az álmomban fiúkkal is találkoztam de őket nem annyira tudom előidézni mint mondjuk azt a lányt...:(
2022. ápr. 10. 13:45
2/11 anonim válasza:
Lehet, de ettől nem kell félni.
3/11 anonim válasza:
illetve ennek azért éber állapotban is lenne valamilyen jele.
4/11 anonim válasza:
Ha ezt komolyan gondolod nem leszbikus vagy hanem buta
5/11 anonim válasza:
Élőben vonzódsz a nőkhöz? Szexelnél egy nővel?
Ha nem, akkor nem vagy az.
Ha igen, biszex vagy leszbikus vagy.
6/11 anonim válasza:
Én férfiként is álmodtam olyant pedig hetero vagyok, hogy farkat szoptam..szóval nyugi :d
7/11 anonim válasza:
Szegénykém őszintén sajnállak erkölcstelen vágyaid miatt. Mindenképpen állj ellent! Ne engedd hogy az lmbtqwzxydpkhgfaecvbmn probaganda átprogramozzon! Küzdj ellene!!!
8/11 anonim válasza:
Ezzel a megnyilvánulásoddal mivel vagy te "jobb"???
Úgy őszintén!
Ha te ebbe a helyzetbe lennél és te kapnál ilyen primitív kommentet te hogy reagálnál rá?
Úgy őszintén...
Leszbikus vagyok, engem senki ne kényszerítsen arra hogy én csak azért is hetero legyek ha én nem kényszerítek senkit sem arra hogy csatlakozzon az LMBTQ közösséghez!
Tartsuk egymást tiszteletben!!!!
9/11 anonim válasza:
Én álmomban apámmal dugtam. De most akkor mi van?
47F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!