Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez a felkavaró álom mit...

Ez a felkavaró álom mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Valami szerződest kötöttünk a családilag, 2 csajjal, akik fiatalabbak voltak. Aztán később megtudtuk, hogy ez vmi csapda vagy csalás, mert vki mondta hogy halottakat nem lehet feltámasztani (nem tudom, lehet az volt benne hogy visszahoznak vmi halottat??) És mikor reklamáltunk, akkor meg akartak ölni. És mondtuk hogy ne meg hogy bármit megteszünk. És nekem az volt ez a bármi, hogy azt mondták hogy akkor nekem szakácsnak kell tanulni (ha akarok ha nem), mert csak így menthetem meg az életem. Erre így rámszakadt az egész hogy basszus ez olyan ami engem nem érdekel, nem is azt csinálhatom, amit szeretnék, meg hogy ez így egy kényszer. Aztán valahogy elszöktünk de tudtuk hogy ha megtalálnak baj lesz.

Akkor mar talán egyedül voltam. És volt ott vmi 2 kisgyerek akikkel játszottam vmi kúria szobájában és próbáltam őket rávenni, hogy segítsenek elbújtatni meg ilyenek.

Aztán volt ilyen bullshit emeletmászás, de ilyen nagyon vékony nemn is lépcsőn hanem ilyen gerendaszerűn, és mindenki úgy közlekedett mintha az nem lenne semmi én meg tök féltem hogy leesek.

Aztán a végén meg valahogy családommal elkaptuk a 2 csajt. Valami bőröndben voltak benne, de félő volt hogy kimásznak.

A végén meg valahogy ez a bőrönd bekerült a sütőbe, és akkor ott sültek 😶🥺😱

És még akkor is féltem tőlük, meg így kerdezgettem hogy ugye rendesen megsültek már és biztos nem tudnak kijönni. 🤯😱🥺

Előző reggelre almkdtam ezt, de reggel meg jobban viseltem, mint ahogy most leírtam. A hideg futkározik a hátamon közben. Most még kicsit tartok az elalvástól is...

Valakinek valami ötlet?

2022. márc. 23. 23:11
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet hogy megálmodtad a jövődet
2022. jún. 23. 17:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!