Mit jelent az, ha azt álmodom, hogy elájulok?
Figyelt kérdés
Már többször előfordult, hogy azt álmodtam elájulok. Nem nagyon emlékszem részletekre. Hirtelen elájulok összeesek és nem tudom mennyi idő után (kevésnek tűnik) nehezen kinyitom hunyoritva a szemem és nehezen halkan mondok valamit, utoljára azt mondtam ,,anya segíts” amikor ezt mondtam a szobámban voltam egyedül. Az első ilyen álmom körülményei, egy ismeretlen helyen volt pár barátommal mikor elájultam ők nem tettek semmit szintén kinyitottam a szemem és elkezdtem beszélni viszont ezt nem hallották. Miután végeztem a mondandómmal felébredek és vissza is alszok . Miért van ez? Jelent valamit? (Ha fontos lenne: A szemszögem egyfolytában váltakozik)2022. márc. 19. 18:17
1/3 szkeptik_killer válasza:
Két lehetőség van. Vagy ezt jelenti: magadhoz térve (álmodban) nagyon fontos magyarázatokat kaphatsz, újraélheted életed valamely eseményét/ új élet kezdetének lehetősége. Vagy pedig semmit.
2/3 gublug válasza:
Én azt gondolom, hogy:
1. Minden embernek saját szimbólumrendszere van, így ne könyvek alapján fejtsük az álmokat.
2. Ha nem élettani okokból ájulsz el (kimegy a vér a fejedből; beteg vagy; stb.) hanem egészségesen, akkor azt jelentené, hogy nem vagy hajlandó szembenézni helyzetekkel, eseményekkel, hírekkel, személyekkel, stb. ezért 'elmenekülsz' az eszméletlenségbe.
3/3 anonim válasza:
Lehet, hogy ez egy fulladásos álom, akkor pedig horkolsz, ami életveszélyes is lehet.
Alváslabort javasolok, körzeti orvos utalhat be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!