Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez vajon hogyan lehetséges?

Ez vajon hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés
Mostanában az álmaimban gyakran angol nyelvű környezetben vagyok. Az emberek angolul beszélnek egymással és hozzám is. A feliratok, és minden más is angolul volt. Bonyolult szavak, kifejezések, szlengek, amiket normál esetben nem értek. Néha tudtam miről van szó (kikövetkeztetve), néha nem. Az angolom nem túl tökéletes, viszont ébredés után a szövegek nagyrészére vissza tudtam mindig emlékezni, és kikeresve mind értelmes, témához illő volt. Konkrét beszélgetések. És az egymással folytatott csevegéseik is mind ilyenek voltak. Ez hogyan lehetséges? Ha nem tudok rendesen angolul és nem is mindig értettem meg az álmomban lévőket, a tudatalattim hogy volt képes ezt így generálni?
2022. febr. 19. 18:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy egy szöveget nem értesz, még találkozhatsz vele a mindennapjaid során, és természetesen az álmaidban is megjelenhet.
2022. febr. 19. 18:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, ezzel egyet tudok érteni, de maga az egész környezet full angol volt, és nem csak elejtett fèlmondatok hangzottak el, hanem komplett párbeszédek. Mintha Angliában lettem volna.
2022. febr. 19. 18:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Én itt a gyikon is ezt érzem :D
2022. febr. 19. 20:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Túltolt Netflix. Semmi ezó nincs ebben.
2022. febr. 19. 20:14
 5/5 A kérdező kommentje:
4-es, nem is gondoltam semmi "ezo"-ra, csak fura, meg logikátlan.
2022. febr. 19. 22:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!